Σέξι ηθοποιός παραδέχεται: Οι φίλοι μου με λένε βλάκα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:17
27/12/2013

Σέξι ηθοποιός παραδέχεται: "Οι φίλοι μου με λένε βλάκα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου», πριν 12 χρόνια έκαψε καρδιές, αλλά ο τίτλος του ωραίου που τον συνοδεύει από τότε δεν τον εμποδίζει να κάνει δηλώσεις που μπορεί να τσαλακώσουν την εικόνα του. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Έτσι, σε συνέντευξή του στο DownTown Κύπρου, ο Αλέξης Γεωργούλης δε δίστασε να πει -μεταξύ άλλων- ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι φίλοι του τον θεωρούν βλάκα.

«Το να παραδεχτείς την αλήθεια σου είναι ό,τι πιο δύσκολο και μπερδεμένο. Διότι για να την παραδεχτείς, πρέπει να μειώσεις το ‘εγώ’ σου. Κι αυτό είναι δύσκολο. Από τη μία, το ‘εγώ’ είναι χρήσιμο, γιατί είναι όλα όσα πιστεύουμε και, από την άλλη, μας χωρίζει από τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία.

Προσωπικά, ναι, προσπαθώ να λέω την αλήθεια μου. Διεκδικώ το δίκιο μου και παραδέχομαι τα λάθη μου. Αλλά, ειδικά στον έρωτα, αυτές οι ισορροπίες δεν τηρούνται».

Γιατί τον λένε βλάκα οι φίλοι του; «Εμπιστεύομαι εύκολα γιατί έχω το κουσούρι που μου λέει ότι πρέπει να εμπιστευτώ. Κάτι σαν ανάγκη. Περισσότερα προβλήματα μου φέρνει όλο αυτό, παρά κάτι καλό. Αλλά δεν πτοούμαι. Βέβαια, τις περισσότερες φορές την πατάς, προσπαθώ όμως να μη χάνω την παιδικότητα και την αθωότητά μου. Γι’ αυτό και οι φίλοι μου, ορισμένες φορές, με θεωρούν βλάκα. Αλλά καλύτερα βλάκας, παρά μακριά από τη ζωή».

Ν.Ε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ