Σεξ-αποτοξίνωση τέλος για τον Τάιγκερ Γουντς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:37
3/3/2010

Σεξ-αποτοξίνωση τέλος για τον Τάιγκερ Γουντς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ηρεμούν τα πράγματα στο σπίτι των Γουντς;
Ηρεμούν τα πράγματα στο σπίτι των Γουντς;
Αφού πέρασε μία εβδομάδα με οικογενειακούς συμβούλους και τη γυναίκα του Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren), ο μεταμελημένος άπιστος άσσος του γκολφ και ένας από τους πλουσιότερους σταρ του κόσμου επέστρεψε στο σπίτι του, όπως αναφέρουν πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου The Associated Press.


Αφού πέρασε μία εβδομάδα με οικογενειακούς συμβούλους και τη γυναίκα του Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren), ο μεταμελημένος άπιστος άσσος του γκολφ και ένας από τους πλουσιότερους σταρ του κόσμου επέστρεψε στο σπίτι του, όπως αναφέρουν πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου The Associated Press.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) έπαιζε γκολφ προσπαθώντας να ξαναμπεί -και- στο αθλητικό του πρόγραμμα.

Στη δημόσια τηλεοπτική συγνώμη που ζήτησε τον περασμένο μήνα ο 33χρονος αθλητής αποκάλυψε ότι τον Δεκέμβριο είχε ξεκινήσει ένα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, όπου δέχτηκε βοήθεια για τα θέματα που τον απασχολούσαν.

Ο Γουντς είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 27 Νοεμβρίου έξω από το σπίτι του, το οποίο έγινε μετά από καυγά που είχε με τη γυναίκα του μόλις εκείνη είχε πάρει τα πρώτα "μηνύματα" για τις -άπειρες όπως αποκαλύφθηκε αργότερα- απιστίες του.

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Τάιγκερ.
Ετοιμάζεται να επιστρέψει  στην ενεργό δράση ο Τάιγκερ.

Από εκείνη τη στιγμή το αστέρας του γκολφ παραδέχτηκε τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε κατά τη διάρκεια του πέντε ετών γάμου του και -αργότερα- ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, όμως, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την επιστροφή του στον ενεργό αθλητισμό. Τον Δεκέμβριο, ο Τάιγκερ είχε ανακοινώσει ότι έκανε ένα διάλλειμα αορίστου χρόνου από το άθλημά του, για να μπορέσει έτσι να βρει χρόνο και δύναμη να αντιμετωπίσει το σεξουαλικό σκάνδαλο που του στοίχισε την οικογενειακή του γαλήνη.

"Όπως μου τόνισε η Έλιν", είπε στην τηλεοπτική του δήλωση στις 19 Φεβρουαρίου, "η αληθινή μου μεταμέλεια σε εκείνη θα έρθει όχι με την μορφή λέξεων αλλά με την συμπεριφορά μου μέσα από τον χρόνο".

Τέτοιες στιγμές ελπίζει να ξαναζήσει με την γυναίκα τουο Τάιγκερ Γουντς.
Τέτοιες στιγμές ελπίζει  να ξαναζήσει με την γυναίκα του ο Τάιγκερ Γουντς.

Η μητέρα του Γουντς, Κουτίλντα (Kutilda) είπε μιλώντας στο περιοδικό "Golf Digest" ότι πιστεύει πως ο γιος της θα επιστρέψει σύντομα στην επιτυχημένη καριέρα του. "Θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του, θα λύσει το πρόβλημά του και όταν επιστρέψει, θα συνεχίσει να αγαπά το παιχνίδι και τη νίκη", είπε συγκεκριμένα. Και συνέχισε: "Νομίζω ότι τώρα αυτό θα ισχύσει περισσότερο από ποτέ αφού η ντουλάπα του θα είναι καθαρή και το μυαλό του ελεύθερο!"

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ