Σεισμός στη showbiz: ποια σταρ celebrity παίρνει διαζύγιο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:46
2/9/2015

Σεισμός στη showbiz: ποια σταρ celebrity παίρνει διαζύγιο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είχε κυκλοφορήσει ως φήμη πριν καιρό και μάς είχε ταράξει. Τώρα, έρχεται η επιβεβαίωση του διαζυγιού και μάς αποτελειώνει.....

Η σταρ celebrity του τόπου μας, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου παίρνει διαζύγιο! Ω ναι. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου εκείνη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και το χωρισμό επιβεβαίωσε η ίδια η Μαριλένα στο περιοδικό ΟΚ. 

 

 

Φαντάζοµαι ότι αυτό το καλοκαίρι πρέπει να ήταν δύσκολο για σένα, καθώς µε τον σύζυγό σου Κωνσταντίνο Κοροξενίδη πήρατε την απόφαση να χωρίσετε.  

 

Επειδή είµαι άνθρωπος που βλέπει πάντα τα πράγµατα θετικά, η λέξη «δύσκολο» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό µου. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το είδα ως µία πρόκληση για να επέλθει η αναγέννηση στην οικογένειά µου και να προχωρήσουµε –και ο Κωνσταντίνος και εγώ– ένα βήµα µπροστά.

Αυτή τη στιγµή, λοιπόν, είµαστε και οι δύο ελεύθεροι να συνεχίσουµε τη ζωή µας, να απελευθερωθούµε από τα δεσµά του γάµου, αλλά στην πραγµατικότητα να έρθουµε πολύ πιο κοντά. Μπορεί να ακούγεται οξύµωρο, αλλά από τότε που πήραµε µε τον Κωνσταντίνο την απόφαση να χωρίσουµε έχουµε έρθει πιο κοντά. Πραγµατικά, τώρα µε τον άντρα µου είµαστε καλύτερα από ποτέ. Είµαστε πιο ευτυχισµένοι.

 

Οι φήµες περί χωρισµού έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια. Αντιµετωπίζατε προβλήµατα από τότε;  

 

Η πρώτη συζήτηση για το διαζύγιο έγινε περίπου πριν από έξι µήνες, όταν άρχισαν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις που δηλητηρίαζαν τη σχέση µας. Με τον Κωνσταντίνο ερωτευτήκαµε παράφορα. Όταν λοιπόν καταλάβαµε ότι έχουµε πια διαφορετικά θέλω, πήραµε την απόφαση να χωρίσουµε.

Βέβαια, πρακτικά αυτός ο χωρισµός δεν αλλάζει τίποτα στην καθηµερινότητά µας, γιατί έτσι κι αλλιώς ήµασταν ένα ζευγάρι που ζούσε αντισυµβατικά. Κάναµε χωριστά διακοπές, µέναµε για µεγάλα διαστήµατα ο ένας στο Ντουµπάι και ο άλλος στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει καµία διαφορά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους. Τελικά, ο αριθμός 7 (παντρεύτηκαν στις 7/7/2007) δεν τους έφερε... γούρι!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ