Σεφερλής: Υπήρξαν φορές που δεν είχα για γάλα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:36
23/7/2012

Σεφερλής: "Υπήρξαν φορές που δεν είχα για γάλα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να προκαλεί το γέλιο και η σάτιρα ναι είναι το φόρτε του όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει περάσει και πολλές δυσκολίες, που δεν είχε να πληρώσεις ούτε για το γάλα του παιδιού του.

 “Ο Χάρης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και με βοήθησε να προχωρήσω μπροστά. Ήμουν σε απόγνωση. Θυμάμαι, είχα να πληρώσω 50 χιλιάδες ευρώ σε επιταγές, δεν είχα μια και με το που έμπαινα στο σπίτι τα ξεχνούσα όλα. Την επόμενη ημέρα, τρέχαμε να βρούμε με την Έλενα από φίλους και γνωστούς χρήματα για να πληρώσουμε τις επιταγές. Βέβαια, μας στάθηκαν κάποιοι άνθρωποι.” είπε στο περιοδικό ΕΓΩ μέσα στην ειλικρίνεια ο Μάρκος Σεφερλής.

“Το θέατρο μόνο είχε φτάσει στα 600 χιλιάδες ευρώ, που ήταν μοιρασμένα σε επιταγές – ξέχωρα τα μετρητά, γιατί, ό,τι είχα στην άκρη τα έβαλα μέσα. Έτρεχα να καλύψω χρέη 600 χιλιάδων.”, είπε ο ηθοποιός. Κια άραγε είχαν χρήματα για να ζήσουν; “Όχι. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα χρήματα σχεδόν ούτε για το γάλα του Χάρη. Ήταν φοβερό, ήταν δύσκολο και γι΄αυτό καταλαβαίνω τις ακραίες κινήσεις ανθρώπων σήμερα. ‘Οταν δεν έχεις ούτε για το γάλα του παιδιού σου και μπρόστα σου δεν υπάρχει κάποιο φως, μπορείς ακόμα και κάτι ακραίο, είτε είς βάρος σου είτε εις βάρος κάποιων άλλων.”, είπε ο Μάρκος.

Και πόσο καιρό πάλευε αυτή την κατάσταση; “Δυο χρόνια. ‘Επαιζα στην Άθηνα από Τετάρτη μέχρι Κυριακή και κάθε Δευτέρα και Τρίτη πήγαινε σε περιοδεία με το ίδιο, έργο, μαζί με τον Χάρη, που ήταν μωρό, για να μπορώ να βγάλω χρήματα και να πληρώνω τις επιταγές. Ήταν εξαντλητικό, δύσκολο, αλλά έφερε αποτέλεσμα.”, είπε ο ηθοποιός που έχει και εκείνος περάσει αρκετά δύσκολα.

Ελένη Αναστασάκη

 

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ