Σεφερλής: Η εξομολόγηση για τα οικονομικά του προβλήματα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:27
5/5/2015

Σεφερλής: Η εξομολόγηση για τα οικονομικά του προβλήματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τον πόλεμο που δέχτηκε μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά και πόσο τον στήριξε στη δύσκολη περίοδο που πέρασαν.

 

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου. Άνθρωποι του χώρου που έβλεπαν έναν ηθοποιό να εξελίσσεται και να μην το θέλουν, κάποιοι επιχειρηματίες που δεν ήθελαν να ξεφύγω, να κινηθώ μόνος μου. Ήθελαν να είμαι στην σκιά τους. Όμως εγώ είχα άλλα όνειρα για το θέατρο και τον εαυτό μου και οι συνεργασίες δεν με κάλυπταν. Έτσι, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου» δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό Secret.

 

Και συνεχίζει: «Με πολέμησαν. Έξι χρόνια δεν έπαιρνα άδεια, από τη στιγμή που ήταν όλα νόμιμα. Ευτυχώς είχα την Έλενα, που με στήριξε πολύ. Αν δεν ήταν δίπλα μου τότε εκείνη την περίοδο, δεν ξέρω τι θα 'κανα... Και ήταν στην αρχή της σχέσης μας, όταν θα μπορούσε και να έχει φύγει... Είχα πολλά χρέη, είχα μοιράσει επιταγές και δεν με άφηναν να δουλέψω, αφού δεν λειτουργούσε το θέατρο. Κάποιοι φίλοι και συγγενείς με βοήθησαν. Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά, γιατί εγώ ντρεπόμουν. Από 15.000 μέχρι 300 ευρώ. Ο,τι είχε ο καθένας. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, τους τα επέστρεψα όλα»

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ