Σεφερλής: Απαντά στις φήμες ότι χωρίζει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:59
20/10/2014

Σεφερλής: Απαντά στις φήμες ότι χωρίζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο γάμος του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά περνά σοβαρή κρίση και το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

Και στο δημοσίευμα αυτό έρχεται να απαντήσει ο ίδιος ο Σεφερλής, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. «Είναι πολύ άσχημο να ανοίγει την τηλεόραση το παιδί σου ή οι γονείς σου ή να πηγαίνουν στο περίπτερο και να διαβάζουν τερατώδη πράγματα για σένα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος.

 

Και πρόσθεσε: «Εγώ το καλοκαίρι, ας πούμε, αισθάνθηκα χάλια όταν κάποιο περιοδικό είχε εξώφυλλο εμένα και την Έλενα και έγραφε: "Το διαζύγιο σοκ του Σεφερλή" και φυσικά μέσα το κείμενο αναφερόταν στον πρώτο μου γάμο! Σκέφτηκα το παιδί μας, όλους όσοι με ξέρουν και με αγαπούν και έβλεπαν κρεμασμένη στα περίπτερα αυτή την είδηση. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος του σημερινού συστήματος, αλλά είναι κόντρα στη νοοτροπία μου».

 

Ο Σεφερλής έδωσε τη δική του απάντηση και σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι κακές. «Κάποιες φορές με στενοχώρησε το ότι γράφονται ανακρίβειες που βέβαια λίγες μέρες μετά ανατρέπονταν από μόνες τους, όπως π.χ. με τον Ουγγαρέζο, που συμπαθώ πολύ. Νομίζω ότι η γνώμη και τα συναισθήματά μου απέναντί του φαίνονται πλέον και στον αέρα».

 

Πηγή: TV Έθνος

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ