Σε μια πίστα με «Αστέρια» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:38
3/9/2007

Σε μια πίστα με «Αστέρια»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μπορεί οι εμφανίσεις της Άντζελας Δημητρίου στη Μύκονο να τελείωσαν, ωστόσο η «Λαίδη» δεν θα μας αφήσει με το παράπονο της απουσίας της!

Μπορεί οι εμφανίσεις της Άντζελας Δημητρίου στη Μύκονο να τελείωσαν, ωστόσο η «Λαίδη» δεν θα μας αφήσει με το παράπονο της απουσίας της!

Απόψε η τραγουδίστρια ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Αστέρια» στο πλευρό του Αντύπα μετά την αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα. Έτσι, λοιπόν, η Άντζελα Δημητρίου όλη την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρόβες και προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την πρεμιέρα. Δεν έκανε όμως πρόβες μόνη της, αλλά μαζί με ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο Ο λόγος για την Όλγα, τη μοναχοκόρη της, η οποία θα ακολουθήσει τη μητέρα της και στην πίστα των «Αστεριών» και θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να μπει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού. Η Άντζελα μάλιστα βρίσκεται διαρκώς δίπλα της και της δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της, που απορρέουν από τη μακρόχρονη εμπειρία της στο τραγούδι. Έτσι, οι δυο τους θα ανέβουν απόψε το βράδυ μαζί στην πίστα και, ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να δούμε μαμά και κόρη να ερμηνεύουν κι ένα ντουέτο! Στο ίδιο κέντρο αξίζει να αναφέρουμε ότι θα εμφανιστεί και η Στέλλα Γεωργιάδου, ενώ τις εμφανίσεις της θα συνεχίσει στο μαγαζί και η Μαρία Καρλάκη, που φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Βίκυ Διαμάντη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ