Σε(ξ) αποτοξίνωση για τον Τάιγκερ Γουντς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:29
20/1/2010

Σε(ξ) αποτοξίνωση για τον Τάιγκερ Γουντς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Και τώρα, τι γίνεται, Τάιγκερ;
Και τώρα, τι γίνεται, Τάιγκερ;
Ιατρική βοήθεια για το "πρόβλημά" του, ζήτησε, σύμφωνα με ρεπορτά, ο άσσος του γκολφ που τον τελευταίο καιρό έχει δει την προσωπική του ζωή δημοσιευμένη... παντού.Ιατρική βοήθεια για το "πρόβλημά" του, ζήτησε, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο άσσος του γκολφ που τον τελευταίο καιρό έχει δει την προσωπική του ζωή δημοσιευμένη... παντού.

Συγκεκριμένα, εισήχθη σε κλινική σεξουαλικής αναμόρφωσης στο Χάτισμπουργκ όπου δέχεται θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί WJTV και WJTV μετέδωσαν, χωρίς όμως να αποκαλύψουν τις πηγές τους, ότι ο Τάιγκερ  Γουντς (Tiger Woods) βρίσκεται στο "Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services Center" όπου η ασφάλεια είναι υπερβολικά "σφιχτή".
Επίσης, ο Μπενουά Ντενιζέ-Λίουις (Benoit Denizet-Lewis), συγγραφέας βιβλίου για τον εθισμό στο σεξ, έγραψε σε ένα blog, ότι ο Γουντς νοσηλεύεται στο ίδιο ίδρυμα όπου είχε περάσει αρκετό χρόνο και ο ίδιος συλλέγοντας πληροφορίες για παθολογικές σεξουαλικές συμπεριφορές.

Υπάλληλοι της κλινικής, πάντως, αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν το γεγονός στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Άγνωστο το πότε θα γυρίσει στα γήπεδα ο Γουντς.
Άγνωστο το πότε θα γυρίσει  στα γήπεδα ο Γουντς.

Ο ίδιος ο Γουντς παραδέχτηκε ότι απάτησε τη σύζυγό του Έλιν (Elin), ενώ περισσότερες από 12 γυναίκες υποστήριξαν ότι είχαν σχέσεις με τον κορυφαίο αθλητή του γκολφ σε όλο τον κόσμο. Το σκάνδαλο, που πήρε τεράστιες διαστάσεις κάνοντας τον Τάιγκερ να δηλώσει ότι παίρνει άδεια αορίστου χρόνου από τους αγώνες,  ξέσπασε περίπου δύο μήνες πριν, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του επάνω σε πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ