Σε κλινική αποτοξίνωσης ο γιος γνωστού ηθοποιού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:44
14/2/2013

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο γιος γνωστού ηθοποιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία εξομολόγηση ψυχής προχώρησε γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε από τους κορυφαίους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80.

 

 Ο λόγος για το Νίκο Ζιάγκο, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι ο γιος του είναι εθισμένος στην ηρωίνη και μάλιστα βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης στην Ισπανία δίνοντας μεγάλη μάχη για να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

Ο μοναχογιός του ηθοποιού, Γιάννης είναι 27 χρονών και ζει με τη μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Η πρώην σύζυγο του Ζιάγκου παντρεύτηκε ξανά και με τον δεύτερο σύζυγό της απέκτησαν άλλα δύο αγόρια. Και όπως λέει ο ηθοποιός, όλα ξεκίνησαν μετά το γάμο της πρώην του και τους καυγάδες που είχε με το νέο της σύζυγο μπροστά στα παιδιά.

 

«Σε ηλικία 15 ετών ο γιος μου αναγκάστηκε να μείνει με τη γιαγιά του. Ξεκίνησε τα χάπια και μου περιέγραψαν χαρακτηριστικά ένα άγριο περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά μέσα στο σπίτι της πρώην συζύγου μου με τον δεύτερο άντρα της. Ο Γιάννης εξοργισμένος από την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και επηρεασμένος από τα γεγονότα που διαδραματίζονταν καθημερινά, επιτέθηκε λεκτικά στην μητέρα του και τον πατριό του: "Αν ξανατσακωθείτε μπροστά στα παιδιά θα σας μαχαιρώσω"», δηλώνει ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο παιδί και δεν μπορούσε να αντέξει τους καθημερινούς καυγάδες και τις άγριες εικόνες μέσα στο σπίτι. Τότε άρχισε μπήκε στη ζωή του ο εφιάλτης των ναρκωτικών.  

«Οι ψεύτικες υποσχέσεις της ηρωίνης τον αιχμαλώτισαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Δεν είχε ζωή, όνειρα, ελπίδες. Νόμιζα ότι τίποτε δεν θα τον κρατούσε ζωντανό. Έχασε τα καλύτερα χρόνια του, σπούδαζε πληροφορική και πήγαινε τεχνικό λύκειο. Τότε τον εντάξαμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην Ιταλία. Τώρα τους τελευταίους είκοσι μήνες βρίσκεται στην Σεβίλλη σε ένα κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών που ξεκίνησε να δουλεύει σε αυτόν τον τομέα στην Ισπανία πριν δεκαεπτά χρόνια. Από τότε έχουν βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά», δηλώνει ο ηθοποιός, ο οποίος έχει είκοσι μήνες να δει το παιδί του.

Τώρα μόνη ελπίδα του Νίκου Ζιάγκου είναι ο γιος του να τα καταφέρει, να βγει νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη και να καταφέρει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, έστω και στα 30 του χρόνια.

Πηγή: Ciao

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ