Σε κατάθλιψη μετά το χωρισμό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:05
2/2/2011

Σε κατάθλιψη μετά το χωρισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο γνωστή ηθοποιός.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο γνωστή ηθοποιός. Λαμπερή, επιτυχημένη, sex symbol, μονοπωλεί -σε μικρότερο βαθμό βέβαια σε σχέση με παλαιότερα- τα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά μέσα της νιώθει πολύ μόνη και δυστυχισμένη.

Όλα αυτά εξαιτίας του χωρισμού από τον επί χρόνια σύντροφό της επιχειρηματία, και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι πληροφορίες μας λένε πως το τέλος του μακρόχρονου δεσμού τους ήρθε με πρωτοβουλία του επιχειρηματία. Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο κράτησαν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους για το γεγονός αυτό, η γοητευτική ηθοποιός στέκεται στα πόδια της με ισχυρή αντικαταθλιπτική αγωγή.

Αυτό που βέβαια την «αποτελείωσε» είναι η είσοδος στη ζωή του επιχειρηματία ενός καινούργιου έρωτα, μιας πανέμορφης κοπέλας από την κοσμική Αθήνα. Όλη η Αθήνα μιλάει για το νέο ειδύλλιο και η ηθοποιός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς η οικογένειά της και κάποιοι φίλοι, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να της περάσουν το «Η ζωή συνεχίζεται».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ