Σε άρνηση βρίσκεται η Ντέμι Μουρ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:54
2/2/2012

Σε άρνηση βρίσκεται η Ντέμι Μουρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πιστεύει ότι δεν έχει πρόβλημα η Ντέμι Μουρ
Πιστεύει ότι δεν έχει πρόβλημα η Ντέμι Μουρ

Μπορεί να έκανε το πρώτο βήμα προς τη θεραπεία των προβλημάτων της η διάσημη ηθοποιός αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το φτάσει μέχρι το τέλος.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) που είδε τον λαμπερό και τρισευτυχισμένο γάμο της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) να καταρρέει σε χρόνο μηδέν μετά την αποκάλυψη τρελού κέρατου, την υγεία της να ακολουθεί την κατιούσα με τις φήμες να τη θέλουν να πάσχει μέχρι και από νευρική ανορεξία και τέλος, την καριέρα της να τρίζει καθώς, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε…

Ύστερα από πιέσεις των δικών της ανθρώπων που είχαν ανησυχήσει ιδιαίτερα από τη συνολική εικόνα της, η 49χρονη ηθοποιός δέχτηκε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τα θέματά της.

Τώρα όμως, το δίκτυο RadarOnline υποστηρίζει ότι η Ντέμι Μουρ δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, καθώς "η ίδια δεν πιστεύει τελικά ότι έχει κάποιο πρόβλημα".

"Βασικά αγνοεί όλους όσους θεωρούν ότι χρειάζεται βοήθεια και εκφράζει την ανησυχία της για την καριέρα της", μεταφέρουν οι πηγές, αντίθετα με τα προηγούμενα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συμμορφωθεί με τα όσα ζητούσαν οι δικοί της.

"Οι γιατροί συμβούλεψαν την Ντέμι να τρώει περισσότερο καθώς το έχει μεγάλη ανάγκη, αλλά εκείνη δεν το κάνει ποτέ. Έχει εμμονή με το να δείχνει νέα και αδύνατη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γυμνάζεται, χωρίς να συνειδητοποιεί, προφανώς, ότι κάνει κακό στον εαυτό της", ολοκληρώνουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι προφανώς η Μουρ δέχτηκε να μπει στο νοσοκομείο λόγω πίεσης και όχι επειδή το ήθελε πραγματικά.

Στο μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα η κλήση που έγινε στα επείγοντα τη βραδιά που κατέρρευσε η Ντέμι Μουρ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ