Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Επιδίδονται σε ομαδικό... «Mannequin Challenge» [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:54
28/11/2016

Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Επιδίδονται σε ομαδικό... «Mannequin Challenge» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θυμάσαι το harlem shake και τη μανία των Αμερικάνων να χορεύουν σε σπίτια, γραφεία, πλατείες κι όπου αλλού μπορείς να φανταστείς; Η μόδα δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα. Μια νέα τάση έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της κι ένας - ένας οι διάσημοι της ελληνικής σοουμπιζ αρχίζουν να  "κολλάνε"  καινα γίνονται "μανεκέν".

Μεταξύ αυτών κι ο Σάκης Τανιμανίδης με την εκρηκτική συντροφό του Χριστίνα Μπόμπα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρέθηκαν στην Κρήτη. 

Εκεί πήραν μέρος σε ένα ομαδικό  «Mannequin Challenge» και μας δείχνουν και τα πειστήρια. 

* Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Mannequin Challenge» είναι κάτι σαν το παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων "αγαλματάκια ακούνητα" με κάποιον να καταγράφει τη σκηνή. Ξεκίνησε από ομάδες του NBA και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε... τάση με αθλητές, πολιτικούς, celebrities και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag «#MannequinChallenge».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ