Σάκης Ρουβάς: Η επίσημη απάντηση για τη δέσμευση των λογαριασμών του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:50
12/6/2018

Σάκης Ρουβάς: Η επίσημη απάντηση για τη δέσμευση των λογαριασμών του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι απαντά ο ίδιος σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που φέρεται να έχει απέναντι στην εταιρεία ProgressivePR και τη δικαστική διαμάχη που δείχνει ότι "μαίνεται".

Όπως έγινε γνωστό χθες, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεσμεύθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, ύστερα από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης ProgressivePR του Κωνσταντίνου Καφίρη.

Το ποσό της διαταγής πληρωμής ανέρχεται στις 25.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά υπηρεσίες της εταιρείας δημοσίων σχέσεων του Κωνσταντίνου Καφίρη προς τον δημοφιλή καλλιτέχνη για την παρουσία του στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Voice» ως κριτή.

Επιπρόσθετα, όμως, η Progressive κατέθεσε και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά, με τις οποίες -κατά πληροφορίες- διεκδικεί αποζημίωση άνω των 500.000 ευρώ για υπηρεσίες που παρείχε στον έλληνα σταρ.

Σήμερα ο έλληνας σταρ δίνει τη δική του απάντηση μέσα από μια ανακοίνωση που διένειμε στον Τύπο και αναφέρει τα εξής:

"Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ."

Αθήνα, 12.6.2018 Σάκης Ρουβάς 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ