Σάκιρα: έτσι απέκτησε πάλι επίπεδους κοιλιακούς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:27
17/3/2014

Σάκιρα: έτσι απέκτησε πάλι επίπεδους κοιλιακούς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
H Shakira και η πάντα σέξι κοιλιά της!
H Shakira και η πάντα σέξι κοιλιά της!

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που καλωσόρισε στη ζωή τον μονάκριβο γιο της κι όμως η επίπεδη κοιλιά και οι καμπύλες της έχουν επιστρέψει στην προηγούμενη άριστη φυσική τους και γραμμωμένη κατάσταση.

Η Σακίρα που κοσμεί το εξώφυλλου του αμερικάνικου Women's Health αυτού του μήνα, αποκάλυψε πως για να αποκτήσει και πάλι την άψογη αυτή τη στιγμή σιλουέτα της προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά και να γυμνάζεται.

Κι όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά η Σακίρα που πολλές φορές νιώθει κουρασμένη για να πάει στο γυμναστήριο ή για να κάνει διάδρομο στο σπίτι, δοκιμάζει εναλλακτικές τακτικές:

''Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι κι εγώ βαριέμαι να πάω στο γυμναστήριο. Πρόσφατα τη χαρά της προπόνησης την βρήκα στα αθλήματα. Τα σπορ σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ένα σκοπό ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεσαι. Έχω φτιάξει μια ολόκληρη ρουτίνα προπόνησης με πατίνια, μπάσκετ, τένις και κολύμπι. Κάθε μέρα δοκιμάζω κάτι διαφορετικό''.

Πάντως, η Σακίρα επιμένει πως το κλειδί στο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης ήταν το πόσο γρήγορα επέστρεψε στην κανονική της ζωή. Η κολομβιανή σταρ έμεινε μόνο δύο μήνες με το γιο της κι έπειτα επέστρεψε στην κανονική της ζωή.

Σακίρα και να καίει!
Σακίρα και να καίει!

Η ποικιλία και στην άσκηση αλλά και στα πράγματα που κάνεις μέσα στην ημέρα είναι το μεγαλύτερο όπλο σου για καλλίγραμμο σώμα, επιμένει η Σακίρα.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ