Ροζ βίντεο κάνει τη ζωή της μαύρη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:25
11/4/2008

Ροζ βίντεο κάνει τη ζωή της μαύρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή νεαρής τραγουδίστριας. Αιτία; Το άκρως καυτό βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, αλλά και από κινητό σε κινητό με πρωταγωνίστρια την ίδια σε πολύ προσωπικές στιγμές. Τι έχει γίνει, όμως, στην πραγματικότητα;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή νεαρής τραγουδίστριας. Αιτία; Το άκρως καυτό βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, αλλά και από κινητό σε κινητό με πρωταγωνίστρια την ίδια σε πολύ προσωπικές στιγμές. Τι έχει γίνει, όμως, στην πραγματικότητα;

Η εντυπωσιακή αοιδός έχει καταρρεύσει στην κυριολεξία από τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου τουλάχιστον να διαπιστώσει ποιος ήταν αυτός που διέδωσε το βίντεο.

Τo συγκεκριμένο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού περίπου, εμφανίζει την τραγουδίστρια σε άκρως προσωπικές στιγμές και, σύμφωνα με πληροφορίες, τραβήχτηκε εν γνώσει της την περίοδο που ξεκινούσε την καριέρα της ως δεύτερη φωνή πριν από 3-4 χρόνια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Ενδέχεται δε να έχει τραβηχτεί εντός του νυχτερινού κέντρου, καθώς ακούγεται καθαρά τραγούδι και μάλιστα γνωστό σουξέ της πρώτης φίρμας που εκείνη την περίοδο ήταν επικεφαλής του μουσικού σχήματος.

Επισημαίνεται πως η νεαρή πανέμορφη τραγουδίστρια αποφεύγει να δίνει λαβές σχετικά με την προσωπική της ζωή και η μόνη σχέση που έχει παραδεχθεί ανοιχτά ήταν αυτή που είχε πριν από αρκετά χρόνια με πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει φήμες που την ήθελαν να είναι μαζί με νεαρό συνάδελφό της, με τον οποίο συνεργάστηκαν για ένα διάστημα, αλλά και με νεαρό εφοπλιστή. Ωστόσο, η ίδια ουδέποτε αναφέρθηκε σε αυτές τις σχέσεις.

Η αοιδός, που προσπαθεί με την υποστήριξη της δισκογραφικής της εταιρείας να κάνει καριέρα, έχει αναστατωθεί ιδιαίτερα από τη διαρροή του ροζ βίντεο, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως αν το θέμα πάρει διαστάσεις, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Για το λόγο αυτό ενημέρωσε πρόσφατα την οικογένειά της, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση, ενώ παράλληλα έχει απευθυνθεί και σε διακεκριμένο δικηγόρο, προκειμένου να ακολουθήσουν όσα ορίζει το γράμμα του νόμου σε αυτές τις περιπτώσεις. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ