Ροζ βιβλίο γράφει η Χρονοπούλου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:48
31/7/2013

Ροζ βιβλίο γράφει η Χρονοπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και συγγραφέας η Νένα Χρονοπούλου που ετοιμάζει βιβλίο με ερωτικές ιστορίες με τίτπλο "Αν  μιλούσε το αι2ον"

Mα τι σου είναι αυτή η μόδα πια! Το “μπαμ” που έγινε με το βιβλίο "Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι" είδε η Νένα Χρονοπούλου και σου λέει εγώ γιατί να μην γίνω ακόμη πιο διάσημη με όπλο μου την λίμπιντο;

"Ετοιμάζω ένα βιβλίο, εμπνευσμένο απ΄ όσα άκουγα σε συγκεντρώσεις με διάφορες γνωστές και φίλες, αλλά και γενικότερα με κυρίες που γνώρισα. Το κεντρικό του θέμα είναι η ερωτική ζωή των γυναικών. Εκεί διαπίστωσα ότι οι γυναίκες έχουν άπειρα παράπονα από τους άνδρες και δεν είναι μόνο αυτά της καθημερινότητας. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ακόμα και στην Ελλάδα του 2013 η γυναίκα έχει ταμπού, τα οποία ο σύντροφός της, ο άνδρας της, ο εραστής της, ο φίλος της, της τα έχει δημιουργήσει ή της τα αφήνει σε εκκρεμότητα", είπε η Νέα Χρονοπούλου όπως διαβάσαμε στο star.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Αν  μιλούσε το αι2ον" και θα περιέχει δεκαπέντε πραγματικές ιστορίες γυναικών που μπορεί μεν να δείχνουν περίεργες αλλά είναι αληθινές. Το βιβλίο είναι γραμμένο από εμάς τις γυναίκες για τους άνδρες", είπε η ηθοποιός στο star που βάζει όλη της την δύναμη για να προκαλέσει ερωτικό πανικό με ηθικά διδάγματα!

«Όλα αυτά που άκουγα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ειπωθούν και πέρα από το γέλιο που μπορούν να προσφέρουν, να δημιουργήσουν και τον αναμενόμενο προβληματισμό και αυτό εύχομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τις ηρωίδες μου που είναι πραγματικές φίλες και μου άνοιξαν την ψυχή τους, κάτι που δεν είχαν κάνει ούτε στον ψυχολόγο», είπε η Nένα.

 

Ε.Α.

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ