Ρούλα Ρέβη: Κολλητή μου είναι μόνο η Ζέτα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:32
28/7/2014

Ρούλα Ρέβη: "Κολλητή μου είναι μόνο η Ζέτα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Kαι αν  νομίζεις πως τα διάσημα κορίτσια δεν έχουν ιδέα από φιλίες, τότε έρχεται η Ρούλα Ρέβη να σου αλλάξει μυαλά. Η Ρούλα έχει συνεργαστεί στενά  με την Ζέτα Μακρυπούλια και η φιλία που έχουν τα δυο κορίτσια είναι πολύ δυνατή. 

 Η γνωστή φωτογράφος, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Omikron», είναι κολλητή φίλη με την Ζέτα Μακρυπούλια αν και στην αρχή την αμφισβήτησε: «Νόμιζα ότι είμαι καλή φίλη με πολλούς celebrities, αλλά έκανα λάθος. Κολλητή μου, δοκιμασμένη με χιλιάδες τρόπους, είναι μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια. Στην αρχή την αμφισβητούσα Σκεφτόμουν "she is too good to be true", δεν γίνεται, κάτι υπάρχει από πίσω. Τελικά, τσεκάροντάς την, διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος κι αυτή η βαθιά φιλία είμαι σίγουρη πως θα κρατήσει για πάντα!

"Πολύ κοντά επίσης αισθάνομαι με την Άννα Βίσση, την Ελένη Μενεγάκη, τον Αντώνη Ρέμο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Έλλη Κοκκίνου -με πολλούς που, αυτή τη στιγμή, δεν μου έρχονται στο μυαλό και ας με συγχωρέσουν κάποιοι αν άθελά μου τους ξεχνάω". συνέχισε η Ρέβη. 


"Σε αυτή τη δουλειά όμως, ακόμη και να μου είναι αδιάφορος κάποιος, εγώ θα προσπαθήσω να βρω κάτι δικό του και να το αγαπήσω. Αλλιώς, δεν θα βγει καλή η εικόνα -φαίνεται αν δεν είμαι καλά, αν έχω κάτι προσωπικό ή αν δεν συμπαθώ αυτόν που φωτογραφίζω, αν και είμαι επαγγελματίας. Γιατί η φωτογραφία είναι το κλικάρισμα της ίδιας μου της ζωής. Αυτό επίσης που κατάλαβα από τη ζωή μου και είναι το πιο σημαντικό, εμείς οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούμε τις δυνατότητές μας. Κι εγώ - και αυτό είναι που θέλω να μεταφέρω στους νέους ανθρώπους - ανάμεσα σε χιλιάδες προβλήματα που είχα σαν παιδί και σαν έφηβη, δεν τις άφησα ποτέ, δεν τις ξέχασα, δεν τις εγκατέλειψα” , δήλωσε η φωτογράφος θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ