Ρουμελιώτη: Έξαλλη με δημοσιεύματα για τη δήθεν «τραγωδία» της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:15
28/6/2013

Ρουμελιώτη: Έξαλλη με δημοσιεύματα για τη δήθεν «τραγωδία» της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα ατύχημα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη πριν ενάμιση μήνα στάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για πολλά Μέσα να παίξουν με την «τραγωδία/τραγική ειρωνεία» της ηθοποιού υποστηρίζοντας ότι είχε παρόμοιο ατύχημα με εκείνο της μητέρας της που δυστυχώς της στοίχησε τη ζωή.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε αυτά τα δημοσιεύματα έρχεται να απαντήσει η Ρουμελιώτη, η οποία δεν κρύβει πως είναι έξαλλη με την όλη ιστορία, αφού όσα γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 «Στο κουτσομπολιό και στη βλακεία, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πραγματικά, ήταν φρικτό. Κάποιοι δημοσιογράφοι για να ζουν και να βγάζουν το ψωμάκι τους, δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο παραμύθι για να κλάψει ο κόσμος, με διάφορες εντυπώσεις που δεν υπάρχουν. Στην αρχή, θύμωσα με όλο αυτό. Ήθελαν να πατήσουν σε μια τραγωδία, για μια άλλη τραγωδία» δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ φανερά εκνευρισμένη.

 

Κι εξηγεί πώς έγινε στην πραγματικότητα το ατύχημα:  «Η αλήθεια είναι ότι πότιζα τις γλάστρες σπίτι μου, δεν πρόσεξα, έπεσα και έσπασα το πόδι μου. Κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Γράφτηκαν πάρα πολλά. Σε κάποιο site, άφηναν διάφορα υπονοούμενα, του τύπου ακόμα και ότι αποπειράθηκα ν΄αυτοκτονήσω. Είναι γελοία όλα αυτά».

Η Ρουμελιώτη αναφέρεται και στον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της. «Προσπαθώ να ζω με την απώλεια της. Μπροστά στο θάνατο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Ζω με την ανάμνηση της και το κενό που μου έχει αφήσει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστώ αυτό το γεγονός στην αρχή. Ήταν πολύ βίαιος αποχωρισμός. Με τη μητέρα μου ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο και ο θάνατος της ήρθε πολύ απότομα» είπε.

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ