Ρουβάς - Ζυγούλη: Αυτός είναι ο λόγος που δίνουν στα παιδιά ονόματα από Α! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:36
5/5/2016

Ρουβάς - Ζυγούλη: Αυτός είναι ο λόγος που δίνουν στα παιδιά ονόματα από "Α"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου, "42 λεπτά" ήταν το βράδυ της Τετάρτης (4/5) ο Σάκης Ρουβάς. 

Λίγες μέρες μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, ο Σάκης δε μπορεί να κρύωει τη χαρά του, ενώ περιέγραψε στην παρουσιάστρια τις αλλαγές στην οικογένεια του με το νέο μέλος. Μάλιστα, το "είδωλο" αποκάλυψε στην Αντωνοπούλου πως όταν γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη τής είχε πει ότι θα κάνουν πέντε παιδιά και εκείνη δεν τον πίστευε. 

Τώρα βρίσκονται στο τέταρτο και όπως καταλαβαίνεις ο στόχος της πεντάδας είναι πολύ κοντά. Αν και ο ίδιος ειπε ότι σκέφτονται να βάλουν εδώ τελεία. 

 

Όσο για το πώς είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του, είπε ότι ο ύπνος τους έχει μειωθεί και πολύ περισσότερο για την Κάτια. τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους  υποδέχτηκαν το νεογέννητο γιο τους με μεγάλη χαρά και τον νοιάζονται και τον περιποιούνται.

Κι επιτέλους, μάς έλυσε και την απορία για ποιο λόγο δίνουν στα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από "Α".  Κάτι, που πρόκειται να συμβεί και με το τέταρτο παιδί τους.

 «Ξεκινήσαμε να βγάζουμε τα παιδιά μας από “Α”. Μας αρέσει και έτσι θα συνεχίσουμε. Μου αρέσει το “A”. Είναι εύηχο. Δεν ξέρω. Μου αρέσει», είπε

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ