Ρουβάς: Ίσως με προτιμούσαν χωρίς σλιπάκι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:15
31/7/2013

Ρουβάς: "Ίσως με προτιμούσαν χωρίς σλιπάκι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Λίγο πριν φύγει για τη Ρόδο για να δώσει δυο παραστάσεις ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα. «Βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται Βλέπω ότι οι άνθρωποι που με αγαπούν είτε στο τραγούδι, είτε στον κινηματογράφο με ακολουθούν και στο θέατρο. Πολλά νέα παιδιά έρχονται και  βλέπουν στην αρχαία τραγωδία» είπε ο Σάκης και πώς να μην έχει άραγε πιστό κοινό; Όσο για τις κριτικές που έχει δεχτεί υποστηρίζει πως « ίσως προτιμούσαν να με δουν χωρίς σλιπάκι»! Με ή χωρίς σλιπάκι ο Σάκης είναι Θεός και ναι η αλήθεια είναι πως ο Διόνυσος του πάει γάντι!

Για τον ρόλο του Διονύσου στις Βάκχες  που υποδύεται δήλωσε πως «αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα. Δεν μπορούσα να συλλάβω πως ένας άνθρωπος θα υποδυόταν έναν Θεό». Και όμως Σάκη μου, και όμως!

 

Ε.Α.

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ