Ρώπα-Διαβάτη σημειώσατε 1 | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:09
4/7/2011

Ρώπα-Διαβάτη σημειώσατε 1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εμπόλεμη ήταν η κατάσταση στα παρασκήνια του θεάτρου «Αλίκη» τη χειμερινή σεζόν μεταξύ των πρωταγωνιστριών και κυρίως μεταξύ της Χρύσας Ρώπα και της Χρυσούλας Διαβάτη.

Εμπόλεμη ήταν η κατάσταση στα παρασκήνια του θεάτρου «Αλίκη» τη χειμερινή σεζόν μεταξύ των πρωταγωνιστριών και κυρίως μεταξύ της Χρύσας Ρώπα και της Χρυσούλας Διαβάτη.

Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης του έργου Αλέξανδρος Ρήγας. που έκανε ουκ ολίγες φορές τον «πυροσβέστη», μετά βίας κατάφερε να τις πείσει να πάνε καλοκαιρινή περιοδεία μαζί, αλλά για να μη ζήσει τα ίδια τον χειμώνα αποφάσισε να αντικαταστήσει τη Διαβάτη με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Από τις πρόβες ακόμα των «Κοριτσιών με τα μαύρα» υπήρχε ένταση μεταξύ των πρώτων... κοριτσιών -Διαβάτη, Ρώπα, Καστάνη- και καθώς οι παραστάσεις ξεκίνησαν αυτές ήρθαν και κορυφώθηκαν -τη μια απειλούσε να φύγει η Διαβάτη και την άλλη η Ρώπα.

Οταν έγινε η κουβέντα για την περιοδεία, η δεύτερη είπε ότι προτιμά να είναι εκτός γιατί δεν αντέχει να ζει το ίδιο αυτό «σκηνικό», έκανε συζητήσεις να «κλείσει» αλλού, αλλά και πάλι με παρέμβαση του Ρήγα έβαλε νερό στο κρασί της και πείστηκε να βάλει να συμμετέχει τελικά στη περιοδεία. Και ενώ αυτή έχει ξεκινήσει και περνάει τις πρώτες πιάτσες, έσκασε η είδηση ότι τα «Κορίτσια με τα μαύρα» θα επαναληφθούν του χρόνου με την Κατιάνα Μπαλανίκα στον ρόλο της Διαβάτη! Ο Ρήγας το σκέφτηκε πολύ και προτίμησε να συνεχίσει την παράστασή του για δεύτερη χρονιά χωρίς να αναμειγνύει πάλι «εκρηκτικά έμψυχα» υλικά. Πόσο θα κρατήσει η περιοδεία τους ανά την Ελλάδα με τα νέα δεδομένα; Ο καιρός θα δείξει...

Β.Μ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ