Ρώμας: Η άγνωστη σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:39
15/7/2015

Ρώμας: Η άγνωστη σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην πρεμιέρα της παράστασης του, "Ράφτης Κυριών" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον συνδέει με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

«Βεβαίως και θα με τρόμαζε ένα Grexit. Είμαι από αυτούς που θεωρούσαν ότι η Ευρώπη είναι μονόδρομος, χωρίς να θέλω να κατακρίνω και κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη από αυτό. Ακούω ότι σχηματίζεται και κόμμα δραχμής πλέον και κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι το περίφημο Plan B το οποίο όμως δεν είχε δηλωθεί σαν Plan B στους Έλληνες που έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο μέρος θέλουν να είναι μέρος της μεγάλης οικογένειας της Ευρώπης. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι μονόδρομος και πως αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Δεν είναι αυτός ο καλύτερος δυνατός τρόπος. Φταίνε όμως πολλά λάθη που έγιναν στο παρελθόν και την τελευταία εξαμηνία», δήλωσε ο ηθοποιός.

 

Και πρόσθεσε:

«Ανακαλώντας πράγματα τα οποία είχα πει πρόσφατα δεν ξέρω αν ήταν όντως ο Αλέξης Τσίπρας ο κύριος υπαίτιος αυτής της κατάστασης ή αν ήταν δέσμιος αριστερών εμμονών που του επέβαλαν άλλοι ή της πολιτικής του παλαιού μου συναπόφοιτου στη σχολή Μωραίτη, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος από ότι φαίνεται να έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς και ολέθριο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ