Ρήγας - Παναγιωτοπούλου: Απρόσμενη εξέλιξη στην άγρια κόντρα τους! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:36
30/3/2016

Ρήγας - Παναγιωτοπούλου: Απρόσμενη εξέλιξη στην άγρια κόντρα τους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε μία απρόσμενη - για πολλούς - κόντρα ανάμεσα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Οι δημόσιες δηλώσεις της ηθοποιού για τον πρώην συνεργάτη της ότι είναι "τέρας" και θα τον συρει στα δικαστήρια για μια συνεργασία που δεν έγινε κι ένα έργο που της "έκλεψε", προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ρήγα, ο οποίος με μία δημόσια επιστολή τής απάντησε με σκληρά λόγια. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι στην ιστορία αυτή φαίνεται ότι έχουμε εξελίξεις. Και μπορεί ο Ρήγας να επέμενε ότι αν δεν πάρει πίσω  η Παναγιωτοπούλου τις κατηγοριες της θα κινηθεί νομικά, όμως, η κόντρα πήρε μία ευχάριστη τροπή.

 

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε στην τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή "Καλημερούδια", ότι με την Παναγιωτοπούλου, σχεδόν τα βρήκαν. 

 «Επειδή με πείραξε πολύ γι' αυτό ήταν τόσο εκτενής η επιστολή και είχε τόσες πολλές λεπτομέρειες. Πιστεύω ήταν μια άτυχη στιγμή της Άννας. Θεώρησα ότι έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου λέγοντας τη δική μου αλήθεια. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει χαρήσει μεγάλες επιτυχίες, οπότε μέσα μου έχω βαθιά αισθήματα. Όταν το έγραφα ένιωθα άβολα. 
Επικοινώνησα με την Άννα και βρεθήκαμε. Μου έδωσε τον λόγο της ότι θα ανακαλέσει με κάποιον τρόπο. Ελπίζω και θέλω να το κάνει και για το δικό μου το καλό γιατί δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα. Η Άννα έχει μια πορεία μέσα στο θέατρο με ήθος και αξιοπρέπεια και αισθάνομαι ότι δεν μας αξίζουν τέτοια πράγματα. 
Τα δικαιώματα είναι στην κατοχή μου και όπως είπα και στην Άννα είναι στη διάθεσή της να το κάνει και ξέρω ότι το αγαπάει. Το κακό είναι ότι το αγάπησα κι εγώ», αποκάλυψε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ