Ρένια Λουιζίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν νευρικός και αυταρχικός» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:04
16/11/2021

Ρένια Λουιζίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν νευρικός και αυταρχικός»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός.»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» ήταν η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες αντιμετωπίζει. Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο Happy Day και αυτά που λέει η ηθοποιός έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός. Δεν θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες. Δεν θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση. Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά, ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων. Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές», τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ