Ρέμος: Οι δηλώσεις για Σαμαρά που θα συζητηθούν! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:06
23/9/2014

Ρέμος: Οι δηλώσεις για Σαμαρά που θα συζητηθούν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δεν περιορίστηκε σε αναμενόμενα θέματα, όπως η επιβεβαίωση ότι θα γίνει πατέρας, τα καλλιτεχνικά ή τα καταστροφικά οικονομικά προβλήματα που του προκάλεσε η εμπλοκή του στον Ηρακλή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά για την πολιτική σκηνή και είναι η πρώτη φορά που μιλά ανοιχτά, εκθειάζοντας μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συνδέει μία φιλία χρόνων, αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα. Και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

 

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο. Με τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, τους ελιγμούς που έκανε και με τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων που συνέπλευσαν μαζί του, κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου.» δήλωσε χαρακτηριστικά.  Εξάλλου, ο Αντώνης μαζί με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες είχε βρεθεί στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στις  εκλογές του 2012.

 

 

Ο τραγουδιστής σχολίασε και τον Αλέξη Τσίπρα.  «Κάνει αντιπολίτευση, αλλά πολλές φορές με ακραίο τρόπο. Ίσως να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός -και γιατί όχι; Αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του. Βέβαια, τους πολιτικούς τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν δέχομαι από ένα νέο παιδί, όπως είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας, να λαϊκίζει, όπως οι κλασικοί πολιτικοί του παρελθόντος.» σχολίασε χαρακτηριστικά .

 

Όσο για την εγκυμοσύνη της Υβόννης (γιατί μάς ενδιαφέρει τα μάλα) και αν θα παντρευτούν, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα σου πω μόνο πως και οι δύο είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό, τι καλό στη ζωή μας. Κάποια στιγμή ίσως να το αποφασίσουμε. Θα το μάθετε. Δεν μένει τίποτα κρυφό».

 

 

Πηγή: Παραπολτικά

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ