Ρέμος για Τσίπρα: Αν έχεις μαγκιά, παίρνεις απόφαση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:33
3/7/2015

Ρέμος για Τσίπρα: "Αν έχεις μαγκιά, παίρνεις απόφαση"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συναυλία έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (2/7) ο Αντώνης Ρέμος στο θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη. Και ο τραγουδιστής δε μπορούσε να μην αναφερθεί στις εξελίξεις και το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο Ρέμος πήρε θέση από σκηνής και μπροστά σε χιλιάδες θεατές είπε τη δική του άποψη, ενώ άφησε σαφείς αιχμές στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι έβαλανα το κόσμο να αποφασίσει. 


«Σε λίγες μέρες θα καλεστούμε να πάρουμε μια απόφαση όλοι μας, να πούμε ένα ναι κι ένα όχι. Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί να μην έχουμε και ένα γιατί από κάτω. Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να πρέπει να διαχωριστούμε σε ναι και σε όχι. 

Τόσα χρόνια δε φτάνει που έχουμε χωριστεί σε δεξιούς, αριστερούς, σε Παοκτζήδες, σε Αρειανούς, σε Ολυμπιακούς. Δηλαδή δεν φτάνουν τόσα χρόνια αυτοί οι διαχωρισμοί που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο; Θέλω να σας πω ότι πραγματικά αυτή η Κυριακή είναι πολύ σημαντική στιγμή. 

Εγώ πραγματικά θεωρώ πώς και αυτοί που θα ψηφίσουν ναι, αλλά και αυτοί που θα ψηφίσουν όχι είναι αδέρφια μας, αλλά πραγματικά κατηγορώ αυτούς που μας έβαλαν να αποφασίσουμε με ένα ναι και με ένα όχι. 

Είναι άδικο αυτό. Όποιος έχει μαγκιά παίρνει απόφαση. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και τις αποφάσεις μου τις έχω πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Τις έχω πληρώσει με πολύ αίμα. 

Επιτέλους, ας αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη που μας αναλογεί, όχι όμως με δημοψήφισμα. Αυτό είναι το λάθος!», δήλωσε. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ