Ρεκόρ Γκίνες για Μπραντζελίνα και Μπρίτνεϊ. | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:40
15/9/2008

Ρεκόρ Γκίνες για "Μπραντζελίνα" και Μπρίτνεϊ.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το ζεύγος Μπραντζελίνα στο φεστιβάλκινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα,τον Φεβρουάριο του 2008.
Το ζεύγος Μπραντζελίνα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, τον Φεβρουάριο του 2008.
Σύμφωνα με βιβλίο Γκίνες για 2009, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ως "ισχυρότερος ηθοποιός" στον κόσμο αναδείχθηκε ο Μπραντ Πιτ, κερδίζοντας τον Τομ Κρουζ που κατείχε τη θέση αυτή για τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με βιβλίο Γκίνες για 2009, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ως "ισχυρότερος ηθοποιός" στον κόσμο αναδείχθηκε ο Μπραντ Πιτ, κερδίζοντας τον Τομ Κρουζ που κατείχε τη θέση αυτή για τέσσερα χρόνια.

Το ταίρι του Πιτ, Αντζελίνα Τζολί κέρδισε τον τίτλο της "ισχυρότερης ηθοποιού" εξοστρακίζοντας την πρώην γυναίκα του Πητ, Τζένιφερ Ανιστον με την οποία μοιραζόταν πέρυσι την ίδια θέση.

Ο Σάμιουελ Τζάκσον, δημιούργησε νέο παγκόσμιο ρεκόρ και αναδείχθηκε ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός, αφού την χρονιά  πέρασε αύξησε τον τραπεζιτικό του λογαριασμό κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι τυχαίο, ότι η ταινία "Τρανσφόρμερς" στην οποία πρωταγωνίστησε σημείωσε ρεκόρ εσόδων.

Επίσης, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που έκανε ρεκόρ "προσώπου που έχει αναζητηθεί περισσότερο στο ίντερνετ", έχει διακριθεί ξανά στο βιβλίο Γκίνες το 2000, ως "ρεκόρ πωλήσεων δίσκων εφήβου τραγουδίστριας" και "ρεκόρ πωλήσεων δίσκων στις ΗΠΑ από γυναίκα καλλιτέχνη".

Σύμφωνα  πάντα με το" Βιβλίο των Ρεκόρ" ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και ο ηθοποιός Τζώνι Ντέπ χτύπησαν "φλέβα χρυσού" με την συνεργασία τους, δημιουργώντας ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα στην ιστορία του κινηματογράφου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ