Ράντου: Η δήλωση για το γάμο που θα συζητηθεί! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:59
12/5/2015

Ράντου: Η δήλωση για το γάμο που θα συζητηθεί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Ράντου, ενώ οι δηλώσεις της για το γάμο σίγουρα θα συζητηθούν.

Κι αυτό διότι η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι θα τύχει μέσα στην πορεία μιας σχέσης ή ενός γάμου να ερωτευτείς, να απιστήσεις και να αισθανθείς πράγματα και για κάποιον άλλον πλην του συντρόφου σου!

 

«Είναι φάσεις που η φύση σε οδηγεί να ερωτευθείς και ό,τι βρεις μπροστά σου εκείνη την εποχή, θα το ερωτευθείς. Και κάθε ζευγάρι που έχει ειλικρινή σχέση, θα το παραδεχθεί ότι έχει βιώσει έρωτες και εκτός της οικογένειας. Αν έχεις μια τόσο καλή σχέση, δεν χρειάζεται καν να το πεις. Ο άλλος απλά θα το καταλάβει. Αν δεν έχεις μια τόσο καλή σχέση, μπορεί να το πεις και αυτό να οδηγήσει σε ρήξη. Αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει απαραίτητα να οδηγήσει κάτι τέτοιο σε ρήξη ένα ζευγάρι. Είναι βαθιά υποκρισία να πεις ότι όλη σου η ζωή είναι ένας άνθρωπος και ένας έρωτας. Είναι εγωισμός να μην ανεχθείς ότι ο σύντροφός σου μπορεί να ερωτευθεί κάποιον άλλο, από τη στιγμή που μπορεί να συμβεί και σε εσένα. (...) Ασχέτως με το πώς θα το διαχειριστείς, θα υπάρξουν πολλές φορές που θα σκιρτήσει το μάτι σου ή η σκέψη σου και εκτός της οικογένειάς σου», παραδέχεται η ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο join us.

 

 

Και συνεχίζει, αναφερόμενη στο γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλω να πορευτώ μέσα στο χρόνο. Δεν είναι κάτι που τυχαία κρατάει 25 χρόνια. Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ορατά. Μετά ζυγίζεις πού αισθάνεσαι καλύτερα. Υπάρχει μια φυσική θερμοκρασία του σώματος που σου λέει σε ποιο μέρος είναι σωστή. Ακούς καλά το σώμα σου και πας με αυτό».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ