Ράγιου: Η μάχη με σοβαρό νόσημα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:34
21/11/2013

Ράγιου: Η μάχη με σοβαρό νόσημα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και 20 χρόνια στην κάμερα και στην πρόεδρο του σωματείου ΜΑΧΗ, μίλησε η Νατάσσα Ράγιου.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια «παλεύει» με την ψωρίαση και ο λόγος που μιλάει για το πρόβλημα της είναι ότι θέλει να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται  ως ταμπού, τα αυτοάνοσα νοσήματα.

 

 «Ο μόνος τρόπος για να πάψουμε να έχουμε ταμπού είναι να λέμε και να μοιραζόμαστε με τους άλλους το πρόβλημα που έχουμε. Καταλαβαίνουν όλοι ότι όταν έχεις μια ασθένεια που έρχεται και φεύγει και σε ταλαιπωρεί, ο μοναδικός τρόπος για να την ξεπεράσεις και να την πολεμήσεις, είναι να την παραδεχτείς, να την αποδεχτείς και να της χαμογελάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Εξήγησε, δε, εξήγησε ότι απέκτησε την ψωρίαση, από ένα γονίδιο που κληρονόμησε από τον πατέρα της και αυτό εκδηλώθηκε στην ίδια ως αυτοάνοσο νόσημα. Η Ράγιου αποκάλυψε επίσης ότι παθαίνει κρίσεις ψωρίασης, κυρίως μετά από περιόδους άγχους, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα σημάδια στο σώμα της. Μάλιστα, όπως είπε, αρχικά ήταν αρνητικό  απέναντι της, μέχρι και το ίδιο της το παιδί, νομίζοντας πως είναι κολλητικό. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ