Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:38
5/6/2018

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα όσα ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του θέλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

Σας θυμίζουμε πως ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες ενημέρωσε το κοινό για την απόφαση του να μην είναι στη περιοδεία στους Αχαρνής λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Με μία νέα ανάρτηση θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: 

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν Ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται ...θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω....για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται....απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ....και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά ? ? ?»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ