Ψινάκης: Έρχονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:00
22/9/2014

Ψινάκης: Έρχονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόνο απαρατήρητος δεν περνάει ο Ηλίας Ψινάκης ως δήμαρχος, ο οποίος από τότε που ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντα του στο δήμο Μαραθώνα, έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του.

 Και όπως αποκαλύπτει ο στενός συνεργάτης του, Θέμης Μάλλης οσονούπω έρχονται και αποκαλύψεις, που πρόκειται να συγκλονίσουν το Πανελλήνιο. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αναλάβει σύμβουλος επικοινωνίας του στο δήμο Μαραθώνα και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε και για τον Ψινάκη.

 «Ο Ηλίας είναι μάνατζερ και αυτό είναι το πλεονέκτημα που τον κάνει αξεπέραστο. Δεν έχει τη νοοτροπία του πολιτικού και θέλει να κάνει management σε ένα ιστορικό δήμο που είναι εγκαταλελειμμένος, με πολλά προβλήματα» δηλώνει χαρακτηριστικά. ‘

Και συνεχίζει με το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγες μέρες, όσον αφορά τα οικονομικά του δήμου, στο οποίο έχει γραφτεί πως εμπλέκονται και δύο δημοτικοί υπάλληλο. «Από την πρώτη μέρα που ο Ψινάκης μπήκε στο δήμο, έβαλε το δικό του ελεγκτικό μηχανισμό. Πάρα πολύ γρήγορα, ήρθαν στην επιφάνεια πράγματα που γίνονταν στο δήμο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημοτικοί υπάλληλοι και αντιδήμαρχοι είχαν αφαιρέσει από τις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου στοιχεία και σκληρούς δίσκους. Μάλιστα, για έναν άγνωστο λόγο που εξετάζουν οι αρχές, κρατούσαν αντίγραφα στο σπίτι τους. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Ηλίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε όλα τα Μέσα και θα αποκαλύψει πράγματα που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο. Έχουν γίνει τέρατα στο δήμο Μαραθώνα» αποκάλυψε.

 

Πηγή: People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ