Πρωτοφανής εξομολόγηση Γκλέτσου: Μόνο εγώ έχω πάει με άνδρα; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:28
25/2/2016

Πρωτοφανής εξομολόγηση Γκλέτσου: "Μόνο εγώ έχω πάει με άνδρα";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, την Τετάρτη (24/2) και για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος Στυλίδας δεν μας έκανε να πλήξουμε. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, ετούτη τη φορά, ο Απόστολος προχώρησε σε μία αφοπλιστική εξομολόγηση, που πραγματικά μάς ξάφνιασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν πρόκειται και για τρολιά του δήμαρχου, όμως, η δήλωση/απορία του "μόνο εγώ έχω πάει με άνδρα σε αυτή τη χώρα" σίγουρα θα συζητηθεί.

 

Ήταν τη στιγμή που ο Κωστόπουλος έβγαλε ένα σύμφωνο συμβίωσης και ζήτησε από τον Γκλέτσο να το υπογραψουν. Και τότε εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια τον ρώτησε: "Με άντρα έχεις πάει"; Ο Κωστόπουλος έδειξε να τα χάνει, απαντώντας αρνητικά. Και τότε ο καλεσμένος συνέχισε: "Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω";

 

Ο Κωστόπουλος σε αμήχανη θέση τον ρώτησε πού το έχει πει και ο Γκλέτσος συνέχισε: "Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ