Προσεχώς μαμά! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:55
10/9/2008

Προσεχώς μαμά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου, αφού βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου, αφού βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσάρκωσε την Έλλη Λαμπέτη στο σίριαλ του Alpha «Τελευταία παράσταση», είναι ήδη 4 μηνών. Στα μέσα Ιουνίου η Μαρίνα βρισκόταν στις Ινδίες, όπου πραγματοποιούσε με το σύντροφό της ένα μεγάλο ταξίδι αναψυχής. Η κακή της διάθεση και οι μικρές στομαχικές διαταραχές που αντιμετώπιζε πίστεψε αρχικά ότι προήλθαν από κάποιο περίεργο φαγητό ή από το νερό της χώρας που είχαν επισκεφτεί. Όμως, καμία από τις αρχικές της σκέψεις δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα, που της επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η επίσκεψη στο γυναικολόγο της, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, έφερε και τη χαρμόσυνη είδηση. Ο πελαργός είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα της όσο εκείνη ξεκουραζόταν και... φόρτιζε τις μπαταρίες της στη μακρινή Ασία. Η αναγγελία για την... άφιξη του καρπού του έρωτά της σε λίγους μήνες έκανε τη Μαρίνα πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το υπόλοιπο καλοκαίρι το πέρασε στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στη Σέριφο και, όπως είναι φυσικό, η ηθοποιός τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μπορεί να ήταν πλούσιο σε βιταμίνες, αλλά την ανάγκασε να στερηθεί και αγαπημένες της γεύσεις, μεταξύ των οποίων και τα ζαρζαβατικά, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Όμως, ο σκοπός ήταν ιερός κι έτσι άντεξε να στερηθεί τις αγαπημένες της σαλάτες. Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, τα έχει αναβάλει για την αρχή του νέου έτους, παρόλο που στο στενό της κύκλο αναφέρει χαριτολογώντας πως τώρα, με το μωρό, δεν θέλει να ξαναδουλέψει ποτέ!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ