Πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη: «Δεν τολμούσες να του πεις...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:26
25/11/2016

Πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη: «Δεν τολμούσες να του πεις...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αντώνης Κανάκης είναι πάνω από είκοσι χρόνια στην τηλεόραση και μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν οι ΑΜΑΝ.

Ένας από τους τότε συνεργάτες του, ο Δημήτρης Εικοσιδυός, σε συνέντευξή του στο Down Town, τον περιγράφει ως τον «πιο απαιτητικό συνεργάτη που είχε γνωρίσει», ενώ τονίζει δε πως κανείς δεν τολμούσε να του κάνει κάποιο παράπονο.

«Ήταν από τους πιο απαιτητικούς συνεργάτες που είχα ποτέ γνωρίσει. Φυσικά και υπήρχαν εντάσεις γιατί ήμασταν πάνω από 25 άνθρωποι που δουλεύαμε στην εκπομπή και έπρεπε όλοι μαζί να συντονιστούμε. Υπήρξαν φορές που από τις εντάσεις μάζεψα τα πράγματά μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Με σταματούσαν οι υπόλοιποι της εκπομπής και μου έλεγαν: 'Καν’ το κρυφά. Μην πεις στον Αντώνη ότι ετοιμάζεσαι να φύγεις γιατί θα γίνει έξαλλος». 

Και συμπληρώνει: 

«Η αλήθεια είναι ότι μας το είχε δηλώσει: 'Όποιος ανοίξει την πόρτα και φύγει από εδώ μέσα, να μην ξαναγυρίσει'. Δεν τολμούσες να του πεις κάποιο παράπονο. Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις, δεν θα σου έλεγε ούτε αντίο. Είχες αυτομάτως τελειώσει για εκείνον. Ήταν αυστηρός γενικά. Δεν συγχωρούσε τις καθυστερήσεις. Ήθελε να είμαστε τυπικοί στη δουλειά μας, να είμαστε εκεί στην ώρα μας και συγχρόνως να βγάζουμε και γέλιο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ