Προγαμιαίο συμβόλαιο για τους Μπραντζελίνα; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:15
18/12/2008

Προγαμιαίο συμβόλαιο για τους "Μπραντζελίνα";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το περιοδικό "Star" ανέφερε ότι το ζεύγος "Μπραντζελίνα", αποφάσισαν να συμφωνήσουν για το πώς θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά και τι θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών σε περίπτωση που θα χωρίσουν.

 Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος που το υπογράφει, υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα είναι και πάλι έγκυος. Αλλά το δημοφιλές ζευγαρι, που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χαρακτηρίζει αναληθή όλα τα παραπάνω!

 Ο Μπραντ σε συνέντευξη που έδωσε στις αρχές του μήνα είχε πάρει θέση στο θέμα γάμος, λέγοντας ότι θα παντρευτεί "όταν τα παιδιά τους το ζητήσουν".  Η Αντζελίνα αν και δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει και άλλο παιδί, δεν σχεδιάζει να γίνει αυτό στο άμεσο μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσει να μειώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, θα γίνει πιο επιλεκτική, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να διαθέσει στην οικογένεια της.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα μετά τα Χριστούγεννα, θα εγκατασταθούν στην Γαλλία.  "Η ζωή μας εκεί είναι πολύ όμορφη" αποκάλυψε ο Μπραντ σε Αμερικάνικο περιοδικό. "Τα παιδιά έχουν χώρο να τρέξουν και να απολαύσουν την ελευθερία τους, οι σχέσεις με τους γείτονες είναι πολύ καλές, ο ιδανικός τόπος διαμονής για την οικογένεια".

Ο Μπραντ βέβαια θα χρειάζεται να τους αποχωρίζεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων της καινούργιας του ταινίας "Inglourious Basterds" του Κουέντιν Ταραντίνο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ