Πρίγκιπας Harry: Γιατί είναι «βαθιά λυπημένος» με το Παλάτι | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
8:08
11/11/2020

Πρίγκιπας Harry: Γιατί είναι «βαθιά λυπημένος» με το Παλάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η απόφαση που "λύγισε" τον δούκα του Sussex

Η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε το Σαββατοκύριακο για την Βρετανική Ημέρα Μνήμης και μέλη της κατέθεσαν στεφάνια στο Κενοτάφιο - το οποίο είναι ένα παρεκκλήσι αφιερωμένο στις ζωές που χάθηκαν στον πόλεμο. Ο πρίγκιπας William, η πριγκίπισσα Άννα και πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατέθεσαν στεφάνια εκ μέρους τους και της οικογένειάς τους (συμπεριλαμβανομένης της Βασίλισσας και του πρίγκιπα Φιλίππου) - αλλά το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να καταθέσει ένα για λογαριασμό του πρίγκιπα Harry. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν είναι εργάζεται πια για την βασιλική οικογένεια... αν και εξακολουθεί να είναι μέλος αυτής της οικογένειας!

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Harry ζήτησε να κατατεθεί ένα στεφάνι από παπαρούνες για λογαριασμό του, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από τους αυλικούς επειδή o ίδιος  δεν εκπροσωπεί πλέον τους βασιλείς με την επίσημη ιδιότητα. Αν και, όπως λέγεται, η Βασίλισσα δεν γνώριζε το αίτημα του Harry - κάτι που φαίνεται λίγο περίεργο.

Eίτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ηarry λέγεται ότι «λυπήθηκε βαθιά» με αυτή την απόφαση και  για αυτό επισκέφτηκε μαζί με την Meghan  το Εθνικό Κοιμητήριο του Λος Άντζελες για να αφήσουν λουλούδια στους τάφους δύο στρατιωτών της Κοινοπολιτείας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ