Πραγματοποιήθηκε η εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:54
16/9/2016

Πραγματοποιήθηκε η εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η εκταφή της σορού του γνωστού δημοσιογράφου παρουσία της συζύγου του, δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή.

Έχοντας εκφράσει πολλάκις και δημόσια την επιθυμία του να επιλέξει την ευθανασία μπροστά στην άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Αλέξανδρος Βέλιος, τελικά την πραγματοποίησε και το βράδυ της Κυριακής 4/9/2016 έφυγε από τη ζωή, όπως ήθελε.

Ωστόσο προκειμένου να διασπιστωθούν ακριβώς οι συνθήκες γύρω από τις οποίες πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος, οι αρμόδιες αρχές προέβησαν σε αποφάσεις που προκάλεσαν ποικιλες αντιδράσεις.

Η εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου συναποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο και τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επέσπευσε τον θάνατό του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ