Πόσες μέρες ήταν νεκρός ο γιος του Σταλόνε; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:37
16/7/2012

Πόσες μέρες ήταν νεκρός ο γιος του Σταλόνε;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο του γιου του ο Σλάι
Δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο του γιου του ο Σλάι

Οι πληροφορίες για την άτυχο Σέιτζ (Sage) είναι αντικρουόμενες καθώς η νεκροψία έχει ήδη ολοκληρωθεί.


Ο 36χρονος γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του την Παρασκευή και ενώ τα τελικά αποτελέσματα για τα αίτια του θανάτου του δεν θα είναι διαθέσιμα πριν από τον Σεπτέμβριο λέγεται ότι είχε πεθάνει τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με αναφορά του ιατροδικαστή, η νεκροψία ολοκληρώθηκε, ωστόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται περίπου σε δύο μήνες, οπότε τόσο θα καθυστερήσει και τελική έκθεση.

Στο μεταξύ, και ενώ φήμες θέλουν τον Σέιτζ Σταλόνε να έχει πεθάνει από υπερβολική δόση χαπιών, αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την κοπέλα του το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο δικηγόρος και στενός φίλος του 36χρονου, Τζορτζ Μπράουνσταϊν (George Braunstein) υποστήριξε ότι "ο Σέιτζ ήταν πολύ δημιουργικός, γεμάτος ενέργεια και ζωή τον τελευταίο καιρό", ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν έπινε ποτέ, δεν έκανε ναρκωτικά και "ετοίμαζε όλο χαρά τον γάμο του".

Οι απόψεις για τις τελευταίες μέρες του Σέιτζ Σταλόνε διίστανται. Άλλοι λένε ότι "τα είχε τελείως χαμένα" και ο δικηγόρος του ότι ήταν "μια χαρά και ευτυχισμένος".
Οι απόψεις για τις τελευταίες μέρες του Σέιτζ Σταλόνε διίστανται. Άλλοι λένε ότι  τα είχε τελείως χαμένα  και ο δικηγόρος του ότι ήταν  μια χαρά και ευτυχισμένος .

Βέβαια το όνομα της κοπέλας που θα γινόταν κυρία Σταλόνε παραμένει ακόμη μυστικό.

Στον αντίποδα αυτής της προσέγγισης έρχεται η μαρτυρία του Ρόμπερτ Ράιν (Robert Rhine) ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Σέιτζ "σίγουρα έπαιρνε κάτι".

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού "Girls and Corpses" είχε πάει πρόσφατα στο διαμέρισμα του Σταλόνε για μια φωτογράφηση όπου εκείνος φαινόταν σίγουρα "αλλού" και όλος ο χώρος ήταν "σαν να είχε πέσει… βόμβα".

Το γεγονός παραμένει λυπηρό, ενώ ο απαρηγόρητος διάσημος πατέρας του Σέιτζ θα πρέπει να περιμένει ακόμη δύο μήνες μέχρι να μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του γιου του.


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δήλωσε δημόσια τη συμπαράσταση τη δική του και της οικογένειάς του στον Σλάι και τη δική του οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουν.
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δήλωσε δημόσια τη συμπαράσταση τη δική του και της οικογένειάς του στον Σλάι και τη δική του οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουν.
Στο μεταξύ, μηνύματα συμπαράστασης έρχονται από παντού προς τον άτυχο Σλάι. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η δήλωση που εξέδωσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger).

"Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πηγαίνουν στον Σλάι και την οικογένειά του. Ο Σλάι έχει γίνει σπουδαίος φίλος μέσα στα τελευταία 20 χρόνια και ξέρω καλά πόσο σημαντικά είναι για εκείνον τα παιδιά του", γράφει ο Άρνι διαβεβαιώνοντας τον κολλητό του ότι τόσο εκείνος, όσο η οικογένειά του αλλά και οι απανταχού θαυμαστές του είναι εκεί και τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ