Πόσα κεράκια σβήνει σήμερα η Κοκκίνου; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:29
24/7/2013

Πόσα κεράκια σβήνει σήμερα η Κοκκίνου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Έλλη Κοκκίνου γιορτάζει σήμερα αφού έχει γενέθλια αλλά πόσα κεράκια θα έχει η τούρτα της; Η Έλλη φόρεσε το μπικίνι της και μας έδειξε την κορμάρα της και μίλησε για όλους και για όλα  όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Hello.

 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία μου! Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης ζήτησαν να βάλετε 43 κεράκια αλλά δεν υπήρχαν, οπότε καταλήξαμε στα 5, που είναι η ηλικία του γιού μου», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια και προσθέτει: «υπάρχει αρκετός κόσμος που μου λέει ότι μοιάζω μικρότερη από την ηλικία μου, όμως εγώ αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσως επειδή δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό να λέω την αληθινή μου ηλικία παρά να κρύβω χρόνια και να μοιάζω μεγαλύτερη».

Η τραγουδίστρια καταλαβαίνει τον χρόνο που περνά: «όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. Αν και θεωρώ ότι τα 43 δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία καθώς από τα 40 και μετά είναι η πιο δημιουργική ηλικία της γυναίκας. Πλέον στη συγκεκριμένη ηλικία μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη οικονομικά και συναισθηματικά, ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το ζητάει. Σίγουρα όμως υπάρχουν ανασφάλειες και δύσκολες στιγμές με αγωνία αλλά πλέον τις αντιμετωπίζεις με άλλη οπτική. Τα χρόνια περνούν γρήγορα, όμως δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ νιώθω 20 χρονών». Μπράβο Έλλη, εξάλλου οι 40άρες είναι σαν δυο 20άρες!

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ