Πώς ο Πλούταρχος τραγούδησε μόνο για τον Καμμένο: Στο φως όλο το παρασκήνιο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:19
1/10/2015

Πώς ο Πλούταρχος τραγούδησε μόνο για τον Καμμένο: Στο φως όλο το παρασκήνιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο μετά τις εκλογές της 19ης Σεπτεμβρίου, ένα απίστευτο παραπολιτικό κουτσομπολιό έγινε γνωστό. Ο Πάνος Καμμένος, κατάφερε να «ανοίξει» το Ποσειδώνιο και να βάλει τον Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδήσει για πάρτη του.  

Σήμερα το πρωί (1/10/2015) στην εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος επιβεβαίωσε το παραπολιτικό κουτσομπολιό και μετέφερε όλο το παρασκήνιο.

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Βερύκιος έμαθε πως η Σταματίνα Τσιτμσιλή πήρε συνέντευξη από το Γιάννη Πλούταρχο χωρίς να τον ρωτήσει τίποτα για την βραδιά εκείνη.

Ο δημοσιογράφος, αφού επέπληξε την Τσιμτσιλή που «έχασε» το θέμα, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη την Κυριακή των εκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βερύκιου, το πριβέ γλέντι των Ανεξάρτητων Ελλήνων οργανώθηκε το μεσημέρι των εκλογών, πολύ πριν βγουν τα πραγματικά αποτελέσματα της κάλπης.

Τη στιγμή που ο Καμμένος πήρε στα χέρια του τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll τα οποία τοποθετούσαν το κίνημά του στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστό γύρω στο 4%, η διάθεση του απογειώθηκε. 

Αμέσως, ο Πάνος Καμμένος στράφηκε στη σύζυγό του Έλενα Τζούλη και της ζήτησε να πάρει τηλέφωνο και να κλείσει το καλύτερο μαγαζί. 

Η σκέψη του Υπουργού Αμύνης πήγε στο Ποσειδώνιο και το Γιάννη Πλούταρχο, αλλά σύντομα ενημερώθηκαν πως το κέντρο δεν λειτουργεί Κυριακή. 

Τούτο δεν πρόησε τον Καμμένο που κατάφερε να επικοινωνήσει, σύμφωνα πάντα με το Δήμο Βερύκιο, με τον επιχειρηματία του κέντρου. 

Ο τελευταίος, κοινητοποίησε όλο το μηχανισμό του μαγαζιού που τελικά άνοιξε μόνο για τον Πάνο Καμμένο και την παρέα του. 

Από την πριβέ βραδιά νίκης, πέρασε και ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με το δημοσιογράφο, ενώ άγνωστο παραμένει πόσο κόστισε το πριβέ γλέντι και ποιός πλήρωσε τελικά το λογαριασμό. 

Το πάρτυ ήταν πάντως τόσο καλά προστατευμένο που φωτογραφίες δεν έχουν και ούτε πρόκειται να διαρρεύσουν στα μίντια! 

Πάντως η απορία του πανελίστα της Τσιμτσιλή, Δημήτρη Παπανώτα, ήταν σωστή: Ποιός σκέφτεται πρώτο σε γλέντι νίκης τον Γιάννη Πλούταρχο με τα καψουροτράγουδά του!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ