Πώς & γιατί ο Κάνιε εξουσιάζει την Κιμ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:24
17/8/2013

Πώς & γιατί ο Κάνιε εξουσιάζει την Κιμ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Κάνιε δεν αφήνει την Κιμ να λαμβάνει πλέον αποφάσεις μόνη της και επιδιώκει να χειρίζεται κάθε πτυχή της ζωής της, από τις επαγγελματικές της επιλογές μέχρι και την... ντουλάπα της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως δηλώνει πηγή στο RadarOnline, "θέλει να είναι σίγουρος πως έχει τον έλεγχο σε κάθε κομμάτι της ζωής της και πως όλα γίνονται όπως θέλει αυτός. Είναι παρεμβατικός σε όλα, από τη ντουλάπα της μέχρι και τις επαγγελματικές της επιλογές".
 
Κι απ΄ότι φαίνεται η Κιμ εξουσιάζεται από το σύζυγό της που εκτός των άλλων της ζητά ν΄απαρνηθεί το γεμάτο δημοσιότητα παρελθόν της, κάτι που λέγεται πως έχει δημιουργήσει προβήματα στη σχέση τους. Ακούγεται δε, ότι ο Γουέστ απαγορεύει ρητά την όποια έκθεση της κορούλας τους στη δημοσιότητα και στις τηλεοπτικές εκπομπές της οικογένειας, θέλοντας να την προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Κι αυτό έχει γίνει πολλές φορές το μήλον της έριδος. 
 
"Ο Κάνιε είναι διαφορετικός. Δεν είναι σταρ των ριάλιτι και δεν θέλει η Κιμ να βγάζει φόρα παρτίδα την προσωπική τους ζωή τώρα πια" καταλήγει η ίδια πηγή. 
 
 
Δ.Γ.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ