Πόλεμος σχεδιαστών για το φουστάνι της Βανδή! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:45
2/12/2014

Πόλεμος σχεδιαστών για το φουστάνι της Βανδή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Της... κουβαρίστρας γίνεται εδώ και λίγες ώρες με πρωταγωνιστές την Σήλια Κριθαριώτη και τους Mi.RO. Και αιτία για να γίνουν μαλλιά κουβάρια οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές στάθηκε το... φουστάνι της Δέσποινας Βανδή!

Δεν το έχει η Δέσποινα με τα φουστάνια, δεν το έχει. Θυμάσαι, πριν χρόνια, γύρω στα Χριστούγεννα και πάλι που είχε γίνει της... Κολάσεως με το κόκκινο Lacroix φόρεμα της που ήταν ίδιο με της Άννας Βίσση; Και είχαν πει μάλιστα ότι ήταν αντιγραφή; Ε το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται.

 

Μόνο που τώρα η Κριθαριώτη δεν κατηγορεί την Βανδή για αντιγραφή, αλλά τους MI.RO. Η Δέσποινα, που λες, στο κέντρο όπου εμφανίζεται με το Νίκο Οικονομόπουλο βγαίνει με μία εντυπωσιακή μαύρη δαντελένια δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου. Έλα, όμως, που η Κριθαριώτη τούς κατηγορεί ότι αντέγραψαν μία δική της δημιουργία από την κολεξιόν του 2009!

Μάλιστα, πόσταρε στα social media φωτογραφία του δικού της φορέματος γράφοντας:  «Δίδυμο των θαυμαστών μου, τουλάχιστον κάντε το σωστά... Δέσποινα Βανδή, θλίβομαι πολύ». Και δε σταμάτησε εκεί, αφού ανέβασε και μία δεύτερη γκρο πλαν φωτογραφία του φορέματος, συνοδεύοντας τη με ένα πιο αιχμηρό σχόλιο: «Για να το αντιγράψει το δίδυμο των θαυμαστών μου. Όλο δικό σας! Με αγάπη και ατελείωτη δημιουργικότητα». Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία της Κριθαριώτη μοιάζει εκπληκτικά με τη μαύρη τουαλέτα της Βανδή.

Οι MI.RO. δεν άφησαν αναπάντητη την επίθεση της σχεδιάστριας και πέρασαν στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για ζήλιες, φθόνους και για... οραματισμούς διεθνής καριέρας!

 

«Όταν ο λόγος είναι προϊόν ζήλιας, φθόνου ή απλώς μισαλλοδοξίας οφείλουμε να πάρουμε θέση… Όσα χρόνια ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο δεν μας έχει απασχολήσει, αλλά και ούτε ενοχλήσει η πορεία κανενός από τους συναδέλφους μας! Καλώς ή κακώς είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει μόνο η ανάπτυξη της προσωπικής-επαγγελματικής μας υπόστασης. Ειδικά μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Μπορεί κάποιοι να οραματίζονται διεθνείς καριέρες, άλλοι πως τους ανήκουν πνευματικά δικαιώματα στη χρήση υλικών ή ακόμα και ότι είναι πρεσβευτές της παρθενογένεσης παρόλο που ενδόμυχα ξέρουν πως απέχουν έτη φωτός από κάτι τέτοιο… Μάλλον, κάποιοι ενοχλούνται που μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας μας έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη μερίδα του αγοραστικού κοινού, αλλά και τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου ή και εκτός αυτού. Μάλλον, δεν τους αρέσει που δύο άνθρωποι από την ελληνική επαρχία, χωρίς “διαπλεκόμενο” ή ισχυρό οικονομικά background έχουν διαγράψει και γράφουν μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο που τον υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Μάλλον, μάλλον, μάλλον… Πιστεύουμε πως καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να ασχολείται με τα του “οίκου” του και να μην οραματίζεται ανυπόστατα πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά το σχεδιαστικό δίδυμο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ