Ποιος ζητάει 17.000 ευρώ από την Μπεζεντάκου; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:33
22/11/2007

Ποιος ζητάει 17.000 ευρώ από την Μπεζεντάκου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσει τις διαφορές της με επιχειρηματία νυχτερινών μαγαζιών της Πάτρας η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μάλιστα, η υπόθεσή της εκδικάστηκε πριν από λίγο καιρό σε δικαστήριο της Αθήνας και αυτές τις μέρες οι δύο πλευρές περιμένουν την απόφαση...

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσει τις διαφορές της με επιχειρηματία νυχτερινών μαγαζιών της Πάτρας η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μάλιστα, η υπόθεσή της εκδικάστηκε πριν από λίγο καιρό σε δικαστήριο της Αθήνας και αυτές τις μέρες οι δύο πλευρές περιμένουν την απόφαση...

Πώς όμως η Στέλλα Μπεζαντάκου οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων και γιατί επικαλέστηκε τη βοήθεια της δικαιοσύνης για να επιλυθούν οι διαφορές της με τον επιχειρηματία; Η Στέλλα περιέγραψε με δικά της λόγια στο ΛΟΙΠΟΝ πώς ξεκίνησε η διαμάχη τους την άνοιξη που μας πέρασε.

«Είναι μέσα στα πλαίσια της δουλειάς μου να κάνω κάποιες εξτρά εμφανίσεις σε μαγαζιά της επαρχίας. Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγους μήνες κι ενώ βρισκόμουν εκτός Αθηνών για κάποιες εμφανίσεις μου, ο εν λόγω επιχειρηματίας επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά και μου ζήτησε του αγίου Γεωργίου να εμφανιστώ στο μαγαζί του στην Πάτρα. Εγώ λοιπόν ξεκίνησα από την περιοχή που βρισκόμουν και πήγα στην Πάτρα για να τραγουδήσω. Πράγματι, εκείνος ήρθε, με υποδέχτηκε και με πήγε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστώ για την εμφάνισή μου. Όταν κανονίζω τέτοιες συνεργασίες, ζητάω πάντα να μου δίνουν την αμοιβή μου πριν και όχι μετά το σόου. Είναι ένας απαράβατος όρος που θέτω για να προχωρήσει η συνεργασία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε συμφωνήσει 2.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας, όμως, μου έδωσε τα μισά πριν εμφανιστώ. Εγώ θεώρησα ότι αθέτησε τη συμφωνία μας και αρνήθηκα να εμφανιστώ παρά τις πιέσεις και τα σπρωξίματα που μου ασκήθηκαν από την πλευρά του. Μάλιστα, εκείνος υποστηρίζει ότι είχα πάρει στα χέρια μου ολόκληρο το ποσό σε συνάντησή μας στην Αθήνα κάτι που δεν έγινε, αφού υπάρχει άλλοθι ατράνταχτο ότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο ραντεβού και πως όταν είδα ότι το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, του ζήτησα επιπλέον χρήματα, κάτι που δεν συνέβη στην πραγματικότητα. Στη συνέχεια εκείνος μου έκανε αγωγή, απαιτώντας πέρα από την αμοιβή μου να τον αποζημιώσω με επιπλέον 17.000 ευρώ. Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου και τώρα αναμένουμε την απόφαση».

Τέλος, η Στέλλα Μπεζαντάκου δήλωσε επίσης στο ΛΟΙΠΟΝ: «Περιμένω να βγει η απόφαση και θα δώσω τη δική μου απάντηση. Ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς θα πράξω, αλλά σίγουρα θα κάνω κι εγώ κάποιες κινήσεις».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ