Ποιος ηθοποιός του Παρά Πέντε δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:22
13/2/2017

Ποιος ηθοποιός του "Παρά Πέντε" δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη γνωστή σειρά Παρα Πέντε, που καθήλωνε και καθηλώνει ακόμη και στις επαναλήψεις το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες αποκαλύπτει πως δεν βλέπει τη σειρά κι αυτό γιατί δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πετρόπουλο, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Άρη Παυρινό που όταν ρωτήθηκε αν βλέπει ακόμη τη σιερά απάντησε: 

«Αφού δεν έχω τηλεόραση, πώς να το δω; Και να ‘θελα να το δω. Δεν ξέρω τώρα αν είναι πολύ ευγενικό αυτό που θα πω, δεν είμαι πολύ παρελθοντικός τύπος. Έχω από τις 30 Αυγούστου του 2006 χωρίς τηλεόραση».

Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει την Αθήνα, αποκαλύπτε πως η αιτία ήταν η δουλειά και μάλιστα ενώ είχε αναλάβει το ρόλο στη σειρά:

«Έφυγα από την Αθήνα γιατί είμαι εκπαιδευτικός και διορίστηκα σε ένα ορεινό χωριό στην Άρτα. Ήταν στα μισά του Παρά Πέντε».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ