Ποιος διάσημος έχει υπηρέτρια για τη... γάτα του; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
20:00
7/6/2012

Ποιος διάσημος έχει υπηρέτρια για τη... γάτα του;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Εκπαιδευμένο άριστα το γατάκι του Καρλ Λάνγκερφελντ
Εκπαιδευμένο άριστα το γατάκι του Καρλ Λάνγκερφελντ

Δεν υπάρχουν όρια στις ιδιοτροπίες των διασήμων και ο Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld) το αποδεικνύει περίτρανα.


Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο 78χρονος σχεδιαστής μόδας είχε ομολογήσει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα είχε παιδιά, όμως τώρα φαίνεται ότι βρέθηκε ένα πλάσμα που κινητοποίησε –κατά κάποιον τρόπο- τα πατρικά του ένστικτα.

Από τη στιγμή που καλωσόρισε το μικρό σιαμέζικο γατάκι που ακούει στο όνομα Σουπέτ (Choupette) στο σπίτι του στο Παρίσι, ο Λάνγκερφελντ ένιωσε να αλλάζει η ζωή του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος έχει βαλθεί να μάθει στη γατούλα του καλούς τρόπους ενώ φροντίζει να μην της λείψει τίποτα.

"Η Σουπέτ τρώει μεσημεριανό και βραδινό μαζί μου στο τραπέζι. Δεν της αρέσει να τρώει στο πάτωμα και δεν αγγίζει καθόλου το δικό μου φαγητό. Έχει το δικό της", καμάρωσε ο Καρλ συμπληρώνοντας ότι το γατάκι του κοιμάται κάτω από ένα μαξιλάρι, και ξέρει να χρησιμοποιεί το iPad!

"Είναι κάτι παραπάνω από κακομαθημένη", τονίζει ο Λάνγκερφελντ για το κατοικίδιο που του χάρισε τον Ιανουάριο ο καλός του φίλος, Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi). Παρεμπιπτόντως πρόκειται για το διάσημο μοντέλο που λέγεται ότι είχε σχέση με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Έχει μάθει να χρησιμοποιεί το iPad η Σουπέτ του Καρλ Λάνγκερφελντ
Έχει μάθει να χρησιμοποιεί το iPad η Σουπέτ του Καρλ Λάνγκερφελντ

Πάντως, όταν ο Καρλ λέει "κακομαθημένη", το εννοεί.

Έχει βάλει δύο υπηρέτριές του να καταγράφουν σε ημερολόγιο τι τρώει, τι πίνει, πόσο συχνά αφοδεύει, καθώς και τις αλλαγές στη διάθεσή της.

"Στους εννέα μήνες έχουμε ήδη συμπληρώσει 600 σελίδες", καμαρώνει ο Καρλ Λάνγκερφελντ εξηγώντας ότι σκοπός του είναι να φτιάξουν ένα μικρό ημερολόγιο της Σουπέτ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ