Ποινή φυλάκισης για τον Αίαντα Μανθόπουλο: Ο καυγάς στο δικαστήριο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:05
6/7/2016

Ποινή φυλάκισης για τον Αίαντα Μανθόπουλο: Ο καυγάς στο δικαστήριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα ένα επεισόδιο στην ταραχώδη σχέση του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου και του πρώην μοντέλου Δέσποινας Παπαθανασίου γράφτηκε στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανθόπουλος καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή τον Μάιο του 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε ως «εκβιάστρια» την πρώην αγαπημένη του.

 

Η κόντρα του ζευγαριού κρατάει εννιά χρόνια τώρα, όταν το 1997 οπότε και γνωρίστηκαν, απέκτησαν γρήγορα το γιο τους. Ο Μανθόπουλος ζητούσε test DNA  για απόδειξη της πατρότητας ενώ η Παπαθανασίου τον κατηγόρησε για κακοποίηση του παιδιού. 

Σε προηγούμενη δικαστική διαμάχη τους, η Παπαθανασίου είχε ανακαλέσει μήνυση σε βάρος του ηθοποιού, γιατί «ο παιδί ήταν ήδη μεγάλο και δεν ήθελε να το στιγματίσω. Ο γιος του ζευγαριού, τον οποίο ο Μανθόπουλος έχει αναγνωρίσει τελικά, είναι σήμερα ενήλικας. 
 

Πέρα από την καταδικαστική απόφαση, ακολούθησε εκ νέου καυγάς μεταξύ του ζευγαριού, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τις θλιβερές καταγγελίες περί κακοποίησης του ενήλικου πλέον παιδιού  και το τεστ DNA για την πατρότητα, ενώ ο ηθοποιός καθόταν σκυφτός στο εδώλιο, περιγράφοντας την καταστροφή της καριέρας του έκτοτε.


Το πρώην μοντέλο, που σήμερα διοργανώνει συνέδρια, απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν ζητούσε χρήματα από τον Μανθόπουλο, περιέγραψε:

«Εκείνος στην εκπομπή είπε ότι τον εκβίαζα με το παιδί. Με παρουσίασε ως εκβιάστρια και αδιάφορη μητέρα. Ως προς τη διατροφή συμφωνήσαμε κάποια χρήματα. Όταν βγήκε η απόφαση, ήταν 150.000 δραχμές. Τώρα δίνει 700 ευρώ τον μήνα».
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ