Ποια σοουγούμαν ζούσε με γιαούρτι & μπισκότα; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:19
30/7/2013

Ποια σοουγούμαν ζούσε με γιαούρτι & μπισκότα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η  Νίνα Λοτσάρη δήλωσε πως υπήρχε διάστημα που ζούσε με μπισκότα και γιαούρτι σαν φοιτήτρια. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε περιοδικό ΕΓΩ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν και για το ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια που είχε οικονομικά θέματα.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που ποτέ τα χρήματα δεν έτρεχαν από τα… μπατζάκια μας. Οι γονείς μου αγωνιζόντουσαν. Έχω μάθει ότι πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα περισσότερα αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα. Ξέρω να είμαι αυτάρκης. Μπορώ να ζήσω με ένα γιαούρτι την ημέρα και ένα καφέ. Όταν ήμουν φοιτήτρια πολλές φορές ζούσα με μπισκότα και γιαούρτι» δήλωσε η Νίνα Λοτσάρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ και τον δημοσιογράφο και πιο συγκεκριμένα είπε: «Όταν ήμουν φοιτήτρια πολλές φορές ζούσα με μπισκότα και γιαούρτι».  Ακόμη και αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που γνωρίζουμε ως σταρ  είχαν και αυτοί τις δυσκολίες και τα προβλήματα τους. Το παν όμως στη ζωή είναι να τα βλέπουμε όλα θετικά και να προχωράμε!

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ