Ποια κυρία σφάζει με το γάντι την Φουρέιρα; «Να εκπροσωπήσει την χώρα της, την Αλβανία» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:56
12/2/2018

Ποια κυρία "σφάζει με το γάντι" την Φουρέιρα; «Να εκπροσωπήσει την χώρα της, την Αλβανία»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ σχετικά με την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision έσκασε σαν βόμβα και όπως είναι φυσικό πολλά πρόσωπα τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ελλάδα έχουν προβεί σε δηλώσεις αρνητικές και θετικές. 

Μία ακόμη ρατσιστική αντίδραση είχαμε στην Κύπρο με αφορμή το γεγονός της εκπροσώπησης από την Ελένη Φουρέιρα. Συγκεκριμένα η σύντροφος του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος της Κύπρου και τραγουδίστρια Εύα Ντίβα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη στο να εκπροσωπήσει η τραγουδίστρια την Κύπρο, μόνο και μόνο λόγω της αλβανικής της καταγωγής. 

Μάλιστα η ίδια κυρία το 2014 είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά δεν τα κατάφερε.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Mega Οne και τον Χρήστο Κωνσταντίνου: «Επειδή είναι από Αλβανία θα ήταν ίσως καλύτερο να εκπροσωπήσει την χώρα της, την Αλβανία. Όμως της εύχομαι ότι το καλύτερο για την Κύπρο μας, την αγαπάω πάρα πολύ». Τέλος συμπλήρωσε πως: «Θα ήταν καλύτερο να βάλουμε έναν Κύπριο αλλά το αποφάσισε και το ΡΙΚ. Δεν αφήσανε τον κόσμο να επιλέξει».

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ