Ποια διάσημη δήλωσε: Θέλω ένα παιδί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:10
28/2/2014

Ποια διάσημη δήλωσε: "Θέλω ένα παιδί"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι αγαπημένη μας ηθοποιός και θέλει να αποκτήσει ένα παιδάκι αφού δεν έχει "θέματα" όπως το να μην χαλάσει το σώμα της ή να μην μείνει πίσω στην καριέρα της, μπροστά στο μεγαλείο του να φέρει στον κόσμο ένα μωράκι.

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο Πρώτο Θέμα για πολλά πράγματα και άνοιξε την καρδιά της για πολλά όπως για τον πρώτο της γάμο αλλά και για την επιθυμία που έχει εκφράσει πολλές φορές πως θέλει να αποκτήσει ένα παιδί:

«Είχα κάνει ήδη έναν γάμο το ’98, την εποχή που έπαιζα στις «Επιθυμίες», ο οποίος χάλασε, και ένιωσα την ανάγκη να ξαναφτιάξω μια οικογένεια με έναν άνθρωπο που διέθετε πολλά από εκείνα που αναζητούσα σε έναν άνδρα. Μόνο εκ πεποιθήσεως εργένισσα δεν θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει κάποιος» τόνισε η ηθοποιός. Ένα παιδί θα το σκεφτόταν άραγε; «∆εν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν θα θυσίαζαν το σώμα τους ή την καριέρα τους για τη μητρότητα. Κάτι τέτοιο είναι σαφές ότι θα με έκανε να αλλάξω προτεραιότητες. Ναι, το να αποκτήσω ένα παιδί και το έχω σκεφτεί και το θέλω.», Εμείς να ευχηθούμε όλα να της έρθουν όπως θέλει!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ