Πνίγηκε στο αίμα της η Κιμ Καρντάσιαν! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:37
11/3/2013

Πνίγηκε στο αίμα της η Κιμ Καρντάσιαν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όλα για την ομορφιά!!!!
Όλα για την ομορφιά!!!!

Κάτι ιδιαίτερα τρομακτικό βίωσε πρόσφατα η έγκυος ριάλιτι σταρ το οποίο και μοιράστηκε -φυσικά- με όλο τον κόσμο!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δοκίμασε μια νέα τεχνική "καλλωπισμού" της οποίας το όνομα και μόνο προκαλεί ανατριχίλα.

"Βαμπιρίστικος καθαρισμός" (σε ελεύθερη απόδοση το 'vampire facial') λέγεται η νέα τεχνική ομορφιάς που διεθνώς είναι γνωστή ως PRP (Platelets Rich Plasma) και βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος.

Η θεραπεία –φυσικά- κινηματογραφήθηκε για ένα επεισόδιο της σειράς "Kourtney and Kim Take Miami" και το κοινό παρακολούθησε σε όλο της το μεγαλείο όλη τη διαδικασία.

Μια τεράστια βελόνα τράβηξε αίμα από το μπράτσο της Κιμ, το αίμα μπήκε σε ειδική συσκευή διαχωρισμού αιμοπεταλίων τα οποία στη συνέχεια οι γιατροί εκχύθηκαν ξανά στο πρόσωπό της με κάποιο είδους βελονισμού.

Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον φρικιαστικό στην όψη και η 31χρονη Καρντάσιαν απεφάνθη ότι "αν είναι έτσι και το λίφτινγκ δεν θα κάνει ποτέ". Καλά, Κιμ, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

Επουλώνει τις όποιες πληγές στο πρόσωπο με το δικό της αίμα η Κιμ Καρντάσιαν μέσω της νέας αισθητικής θεραπείας...
Επουλώνει τις όποιες πληγές στο πρόσωπο με το δικό της αίμα η Κιμ Καρντάσιαν μέσω της νέας αισθητικής θεραπείας...

Πάντως, ύστερα από συμβουλές των γιατρών η έγκυος Κιμ καλά θα κάνει να χαλαρώσει λίγο και να ξεκουραστεί γιατί το καμπανάκι άρχισε να χτυπά.

Όσο για τη συγκεκριμένη -ανατριχιαστική- θεραπεία; Υποθέτουμε, ή μάλλον ελπίζουμε- ότι έγινε πριν μείνει έγκυος, ή αν όχι, να είχε τη συμβουλή του γιατρού της για παν ενδεχόμενο!!!!

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ